21. juni 2022

Hent inn følelsen av fjellet på hytta- Tyrilin interiørbeis

På hytta vil vi ta vare på naturen, også inne. Tyrilin interiørbeis er det opplagte valget for å ta vare på og fremheve treets naturlige struktur og flotte fargespill.

Vi vil ha et interiør som gir den gode fjellfølelsen, med kos og hygge.

 

På denne vakre og moderne hytta i Uvdal har de ikke vært redde for å gjøre hytta stilren og moderne, samtidig som de tar vare på den tidløse følelsen bare naturlig treverk kan gi. En hytte med varige verdier også for neste generasjon.

 

For familien var det derfor naturlig å behandle treverket i hytta med Tyrilin interiørbeis.

Tyrilin vakker naturlig hytte Uvdal (7)
Familien har beiset hele hytta med Tyrilin interiørbeis.
Bruntoner på veggene
Familien gikk for den mellombrune, nøytrale og litt kjølig fargen,  31 Lunt, på veggene. Den skaper en rolig følelse av komfort og behag, og føles ut som en farge som like gjerne kunne vært valgt på Askeladdens tid. Hold gjerne gulvet noen hakk lysere for det beste resultatet.
Farger er stemningsskapende, og de dypere jordnyansene føles solide og komfortable. En fin bruntone for å fargesette et helt rom, er nettopp kuløren Lunt. Den balanserer fint mellom det lune og det mer kjølige, og det gjør at et strøk med beis i denne kuløren skaper en god luftighet selv i mindre rom.
Å beise i bruntoner er også moderne. Tiden hvor alle hytter ble beiset i grånyanser er definitivt over. I dag skal vi ha det varmere, mer naturlig og lunere.
Tyrilin vakker naturlig hytte Uvdal (2)
Stuen er innredet rundt den vakre peisen. Her er det duket for sosiale sammenkomster, men det viktigste - her kan familien falle til ro og føle seg hjemme.

Grått i taket

 

I alle tak er det beiset med nyansen 13 Skumring. Grått er tøft, men også sobert og delikat. Lyse gråtoner gir et luftig og mildt uttrykk. Siden veggfargen 31 Lunt har et kjørlig drag, står disse nyansene svært godt til hverandre.

Tyrilin vakker naturlig hytte Uvdal (8)
Ro i sjelen - hytta i Uvdal har en fantastisk utsikt over Hardangervidda. Uvdal ligger en halvtimes kjøring før man kommer til Geilo på rv. 40.
Tyrilin vakker naturlig hytte Uvdal (6)
Tips: en benk i vinduskanten fungerer både som vedstativ og koseplass.
Tyrilin vakker naturlig hytte Uvdal (23)
Familien er så heldige å ha to stuer i hytta. Fargen på vegg er fortsatt 31 Lun, så legg merke til hvor mye lysinnslipp har å si på opplevelsen av fargen. Her kommer lyset inn fra store vinduer, men veggen bak sofaen får ikke like mye lys som i den første stuen. Her er opplevelsen lunere og koseligere.

God planlegging gir best resultat

 

Du skal – nær sagt som vanlig – ikke slurve med forarbeidet. Rengjøring er helt avgjørende for godt sluttresultatet, og det er viktig å få bort støv og skitt etter byggeperioden. Uten rensing av panelet vil merker og skitt bli forseglet til evig tid. Med Tyrilin Panelrens klargjøres panelet, porene åpnes og du er sikret et jevnt og flott sluttresultat.

 

Vit at ett strøk er nok. Tyrilin Interiørbeis har alle egenskapene som skal til for at du får akkurat det resultatet du ønsker deg med små mengder.

 

Aller først gjør du et prøveoppstrøk før du går i gang på vegger og tak. Da finner du raskt ut hva som fungerer best på akkurat din vegg. Et fyldig strøk kan oppfattes som to strøk vanlig beis og et godt avstrøket strøk vil bare gi en svak innfarging og mye synlig trestruktur.

 

Tyrilin Interiørbeis gir et matt uttrykk, den trekker inn i treet og fremhever treverkets eget preg og dybde. Treet i seg selv er vakkert og med denne beisen avgjør fargevalget hvilke strukturer du ønsker å fargesette, fremheve eller dempe. Beisen gjør det mulig!

 

Stjel stilen fra hytta på Uvdal

hytte uvdal
Tags: Beis

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *