Enkel Fornyelse - Butinox | DIY: Fornyelse av badet
25646
post-template-default,single,single-post,postid-25646,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

DIY: Fornyelse av badet

Frister det med en fornyelse på badet, uten å måtte bruke massevis av tid og penger? Her er 3 tips til fornyelser du gjør på en ettermiddag.

Vi er fortsatt hjemme hos Helge, og inne på hans lille bad. Badet er velfungerende, men noe slitt og kjedelig. Her er det noen møbler som på sikt skal byttes ut, men i mellomtiden har vi på et lite budsjett pimpet det. Når alt er hvitt på et slikt lite bad blir det fort litt tamt og sterilt, så det har vi også gjort noe med.

 

Slik så badet ut før:

 

Og etter en liten oppgradering:

Tips 1:

Bruk farger! Gulvmatte, håndklær og interiør i friske farger gir rommet personlighet, og får det til å virke mindre «tomt».

Tips 2:

Folier gamle møbler. Vi har kjøpt en rull med terazzomøstret folie og dekket frontene på servantskapet. Frontene hadde fuktskader som nå er usynlige. Dette er ikke en langsiktig løsning, men veldig nyttig mens du venter på å få byttet ut skapet.

Tips 3:

Mal flisene dine. Hjemme hos Helge har vi ikke malt flisene, men hvis du synes flisene dine er stygge kan de enkelt males med TreStjerner Gulvmaling i akkurat den fargen du vil! Mer om det kan du lese her.

 

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.