31. mai 2015

Mal deg til nytt kjøkken!

Har du ønsker om et nytt og lysere kjøkken? Ny innredning trenger ikke være den eneste løsningen; et par strøk med maling kan lyse opp hverdagen. Enkelt og greit!

Har du et velfungerende kjøkken, men syntes innredningen trenger en modernisering? Da kan et spann med maling hjelpe deg langt på vei! Med litt nøyaktighet kan det gamle kjøkkenet bli som nytt.

Lyse farger bidrar til en større romfølelse og mindre støy, noe man ofte vil ha på et kjøkken. Man vil det skal se rent og friskt ut. Og kanskje litt luksuriøst! Og akkurat derfor står slike kjøkken øverst på mange ønskelister, men visste du at det kunne være så enkelt som dette?

Før

Etter

I denne totalforandringen er alle skapfronter malt med Butinox Panel dør & vindu i fargen 5511 Skygrå. Dette er en slitesterk og vaskbar maling. Flisene er malt med Trestjerner matt gulvmaling som sitter veldig godt på fliser. Med en matt maling får man et eksklusivt utseende på flisene som står godt mot de silkematte dørfrontene.

Detaljer_kjøkken

Bortsett fra malingen er det også byttet benkeplater, knotter og den gamle kranen er blitt byttet ut med en litt mer sjarmerende kran.

Hvor fantastisk er ikke denne forandringen? Her bor det i alle fall noen mennesker som gleder seg til å lage mat på sitt «nye» kjøkken.

Tags: Kjøkken

Legg igjen en kommentar

6 kommentarer

6 svar til “Mal deg til nytt kjøkken!”

 1. Huskestue sier:

  Så inspirerende! Jeg lengter etter en kjøkkenfornyelse her hjemme, og det var en utrolig fin gråfarge!

  • Enkel Fornyelse sier:

   Veldig hyggelig å høre at du fant inspirasjon hos oss! Fornyelse trenger ikke være så avansert:)

 2. Tone sier:

  Hvor er knottene fra? Kjempe fine!

  • Enkel Fornyelse sier:

   Hei Tone! Og beklager for sent svar. Vi var litt usikker på hvor disse knottene var fra, men vi har funnet noen helt like på sogd.no 🙂 Skal du bytte knottene på kjøkkenet ditt?:)

 3. Terese sier:

  Har dere også malt ventilatoren? Hva forarbeid gjorde dere og hvilke type maling brukte dere her?

  • Enkel Fornyelse sier:

   Hei Terese!:) ventilatoren her er bygget inn med gippsplater og kan derfor males med samme maling som på veggene. Forarbeid er da vask og litt pussing:) om din ventilator er av metall kan du male eller spraye den med Quick Bengalack. Da er det viktig at du vasker godt med et fettløsende middel først, f.eks Butinox Interiørvask 🙂 Så grunner du med metallgrunning og topper med universallakk. Håper det var svar på spørsmålene dine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *