16. juli 2017

DIY prosjekter til terrassen

Noen ganger må man finne på egne løsninger, lage noe selv, eller endre noe som nesten funker. På terrassen til Mia finner vi alle disse alternativene.

DIY nr.1: Nye bord med Quick Bengalack, og terrasseplate.

Denne DIY´en har vi sett litt av før, og her kan du se hvordan vi behandlet disse bordene fra å være blå og rustne, til å se ut som nye grå bord. Men, nå har de igjen fått seg en liten oppgradering. Mia syntes bordene ble for små, og løsningen endte med å bli en terrasseplate som hun la oppå dem, lik de som ligger på gulvet. Nå må den bare beises i samme farge som gulvet så blir dette perfekt!

Før 

Etter

 

DIY nr.2: Heng opp plantene, på et kosteskaft

Forrige sommer hadde Mia et ønske om flere blomster på terrassen, men ettersom den er såpass liten så er det begrenset med bord og gulvplass. Hun har heller ikke et vanlig rekkverk slik at man kan henge opp blomsterkasser der. Derfor hjalp vi henne med å lage et vegghengt system som kan brukes på mange måter. Her kan du se hvordan vi gjorde det. I år har Mia også hengt opp en solcelle drevet lysslynge, bra for miljøet, og superhyggelig på kveldstid!

 

DIY nr.3: Heng opp plantene, på en hylleknekt.

Enda flere planter skulle opp hos Mia, og denne gangen er de hengt i hylleknekter fra IKEA. Disse er beiset i samme farge som gulvet, 1011 Fager, og skrudd på vegg – klar til å henge blomster eller kurver på. Enkelt, dekorativt og smart!

 

Følg med neste uke, da viser vi det siste DIY-prosjektet fra denne terrassen!Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

Tags: FornyeUterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *