15. juni 2017

Er du sommerklar?

Våren har hatt sine opp -og nedturer værmessig i år.  Uansett vær og vind vil vi veldig gjerne starte sommeren på bloggen ved å dele litt utendørsinspirasjon med deg! 


Velkommen til den spreke årstiden hvor alle farger og mønster er tillatt! 

Om sommeren får vi muligheten til å benytte et ekstra rom: uterommet. Her det det fullt lov til å overdrive, «Jo mer, jo bedre» liker vi å si.

Her kan det bugne av planter som koser seg i solen, vi kan blande farger og fylle utemøblene med myke puter og pledd. Det skal gjøres hjemmekoselig utendørs, og her er litt inspirasjon.

Med lyslenker og lykter i taket skapes en hyggelig stemning, og dette åpner også for lange sommerkvelder ute etter solen har gått ned. 

 

MATHOLMEN utemøbler, et lekkert design vi har sett komme igjen og igjen. Denne typen rottingmøbler går tydeligvis aldri av moten. Her bugner det av grønne planter, og tekstilene er i tidløs lys/mørk kontrast. På dette bildet er det bjelker over uteplassen, som slipper solen inn, men som fremdeles gir mulighet for skygge. Det gir også uteplassen et lunere preg. 
En enkel innredet terrassekrok: KUNGSHOLMEN sittegruppe er en mer elegant gruppe. Den er enkel å kombinere med de fargene og materialene man måtte ønske.

 

Er det ikke slik vi skulle ønske vi hadde det? Sommeren i Norge er kanskje ikke så egnet til eksotiske planter, men vi kan la oss inspirere. Lekre og friske farger hører sommeren til!

 

Se på alle de flotte taklyktene! Dette er et fint eksempel på at man ikke skal være redd for å gjøre det lille ekstra med uteplassen. Like fint til hverdag som til fest.

La også terrassegulvet bli en del av den flotte looken. Med Butinox Terrassebeis kan du beise terrassegulvet i akkurat den fargen du ønsker for å komplementere din stil og ditt uttrykk.

Klikk deg gjerne inn på Butinoxfutura.no for tips til hvordan terrassegulvet kan fornyes, og tilpasses din ønskede stil.

 

Alle bildene er lånt fra IKEA.

Følg med videre neste uke. Da vil vi vise dere de flotte endringene vi har gjort i Birgittes stue. Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

 

LagreLagre

Tags: Fornye

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *