16. september 2015

Et sammendrag av høsten og vinterens fargetrender

Hvilke trender man møter i interiør og motebildet spås i lang tid før man ser dem i i butikk og magasiner. Et par ganger i året drar vi på Pej konferanse for å få masse bra inspirasjon og være litt på forskudd. På den måten kan vi nå dele med deg hva som er høstens trender, og hva vi har troen på.

Trendforskerne i Pej-gruppen har troen på stillheten, og den setter rammen for det vi møter i trendbildet denne sesongen. Digitalisering og sosiale medier gjør livet lettere, samtidig som det skaper en slags uro i hverdagen. Vi trenger en pause, et tilfluktsted eller et sted vi kan trekke oss unna til å være anonyme.

Høst/Vinter 15/16 spås derfor til å bli en tid hvor vi vil se en sammensmelting av teknologi, trender, materialer og levemåter. Og allerede nå kan vi se tendenser på det. Men for denne gang er det fargene vi skal se nærmere på.

Noen stikkord er lyse nyanser, sotede farger og harmoni. De lyseste fargene, gjerne inspirert av naturen, er grunnfargene sammen med blå. De vil man kunne se på de store flatene som vegger og store møbler. Litt mer fargerike, men sotede nyansene vil man se på mindre objekter i interiøret. Alle fargene vil sammen skape en lun harmoni og et rolig miljø. Et sted for avslapping.

blue

Vi vil kunne se blåtoner i flere nyanser i trendbildet, fra duse sotede til de litt skarpere tonene.

Skjeene er malt med fargene: Hvit, Stål, Singel og Dyp Grå

gronntrend


Grønn vil også gå igjen i flere nyanser, men ikke så klare som vi kan se de blå.

Bestikket er malt med fargen 5010-B90G

trend_rodtoner

Fra en lys rosa til skarpere mystisk lilla, men fortsatt sotet nyanser.

Det rosa bestikket på oversiktsbildet er malt i fagen 2050-R10B

jordtoner

Grunnfargene, inspirert av naturen.

oversiktHøst

Om du liker alle nyeansene, ja så bland de. Det er lov!

Tags: Fornye

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *