26. august 2016

Prosjekt: Hytte

Vi kan endelig avsløre et av våre nye prosjekter! Mia og Thomas har kjøpt seg hytte, og de har blitt spurt om vi vil være med å fargesette den. Selvfølgelig vil vi det!

Denne fine, lille hytta inneholder mye sjel og nostalgi, og vi gleder oss stort til å følge forandringene som skal gjøres her! Dette er hovedsakelig en sommerhytte, så vi vil se små forandringer over en lengre periode.

På bildet kan du se en smakebit på hva vi har i vente. I samarbeid med de ferske hytteeierne har vi laget et utkast på farger og tekstiler til hytta. Tanken er å male de fleste flater, for å få frisket litt opp. Noen av de eksisterende møblene skal byttes ut, trekkes om eller behandles.

I dette utkastet har vi tatt utgangspunkt i et teppe som Mia og Thomas liker veldig godt. Her finner vi farger som rødt, grønt, beige og gult. Derfor har vi plukket ut fargene 1024 Tidløs, 2859 Whispering Red og 8252 Green Harmony. Tremøbler planlegges å pusses ned før de skal oljes med Trestjerner Gulvolje i fargen Hvit, for å ligne mest mulig på spisebordet.

Vi gleder oss til å se forandringen! Her er noen bilder av hytta slik den er i dag.

 

hytte_for

Gulvet er allerede malt med TreStjerner Gulvmaling.

hytte_kjokken

Kjøkkenet skal males, og benkeplaten skal slipes ned og oljes i en lysere farge.

hytte_stue

Sofaene skal byttes ut, og salongbordet skal få seg en makeover.

Tags: Fornye

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *