24. april 2019

TID FOR TERRASSE

Spiler er definitivt trenden på uteromsfronten også i sommer. Spiler eller ei, både nytt og eldre treverk må behandles godt for å holde seg pent utendørs over tid.

BUTINOX TERRASSEBEIS fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent, klart eller innfarget utseende. Butinox Terrassebeis er robust og fargebestandig med opptil 3 års holdbarhet, og brukes til behandling av impregnert treverk (terrassegulv, trapper, levegger, hagemøbler etc.)

Dag Randen i Bergen, har laget seg uterom i bakgården midt i Bergen sentrum. Spiler var førstevalget, og resultatet av pirkearbeidet er blitt fantastisk lekkert.

Visste du at Butinox terrassebeis tåler en regnskur etter bare en time når temperaturen holder ca 23 grader? Vårens beste nyhet i Norge hvor været kan skifte fort. Med ny og bedre terrassebeis trenger man altså ikke vente på årets beste dag for å beise terrassen.

 

Fremgangmåte ved tidligere beiset terrasse:
Fjerne gammel beis/olje med Butinox Terrassebeisfjerner.
Lysne treverket med Butinox Terrasselysner, dette sikrer riktig farge og jevn innfarging.
Påfør Butinox Terrassebeis på rent og tørt treverk

Ny terrasse:

Nye, impregnerte materialer skal behandles umiddelbart etter opptørking. Vi anbefaler at du venter én til to måneder, avhengig av været. Bruk Butinox Terrasselysner for å rense treverket for utslag av kobbersalter (grønne krystaller) og lysne overflaten. Da oppnår du en lys overflate med jevnt innsug i treverket, og ikke minst riktig og jevn farge.

Beising må skje i oppholdsvær og gulvbordene må være tørre.
Unngå å beise i direkte sollys.
Beis i lengdretningen, 1-2 bord av gangen.
Påfør beisen med rull. Stryk av overskytende beis med en pensel.

HER kan du se video av hvordan det hele gjøres.

Lite slår en pust i bakken utendørs. Spiler passer utmerket både til Dags minimalistiske, maskuline stil, men også mot frodigere utemiljøer.

Tags: FornyeUterom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *