14. juli 2020

Bli med inn i Norges fineste gang!

Det synes i hvert fall vi at Maiken Bakken har! På Bryn i Oslo har hun gjenskapt flisgulvet fra trendrestauranten Scetch i London.

Maiken har turt å ta den helt ut i gangen sin, og på den måten er rommet blitt helt fantastisk! Ofte er man redd for å bli fort lei ved å velge det vi kaller «statementinteriør», men kanskje er det snarere tvert i mot noen ganger?

Flisene er lagt i fiskebeinsmønster av flislegger. Det var ikke bare, bare hverken å finne flisene eller få noen til å gjøre jobben her til lands, men da Maiken endelig fant noen som tok oppdraget, gikk det som smurt.

 

TIPS!

Om du synes det er vanskelig å komme i gang med, eller er redd du fort blir lei, interiør med farger og det lille ekstra, er det et godt tips å starte med gjennomgangsrom som gangen. I oppholdsrom du er mye i vil du ha fargene rundt deg mye mer, enn i rom du stort sett bare går igjennom.

Bryn-26 w
Maiken jobber for klesgiganten Ganni, og har en garderobe vi andre bare drømmer om. I gangen henger noe av den "utstilt". 

Veggene er malt med den vakre grønnfargen 5833 OPAL.

 

Opal er en lys og diskret grønntone som gir et behagelig nærvær i rommet. Til statementflisene er fargen derfor den perfekte makker.

 

Malingen som er brukt heter Butinox Klassisk Silkematt 3-i-1. Dette er en og samme maling til vegg, panel og list,  en inneklimavennlig, silkematt og løsmiddelfri akrylmaling med minimal lukt. 

Bryn-28 m kake
Opal er den duse og behagelige hovedfargen på soverommet, mens brent orange, sort og beige spiller opp til dans.
Bryn-25 w
Enkle klesstativ og kommode fra Ikea holder orden på Maikens klær.
Bryn-29 w
Her er det ikke bare statementgulv, Maikens sko er heller ikke å se på hvermansens. Stolen er fra Friends founders.
Bryn-27 w
Langstrakt fiskebeinsmønster! Et stort puslespill å legge, men akk så vakkert når det endelig er ferdig. Et stort speil er plassert inntil veggen
Bryn-30 w
Sko, vesker, jakker og solbriller får stå fremme og tilføre det lille ekstra i rommet.
Bryn-32 w
Boots i stil med gulv! Her er det ikke spart på detaljene.

Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

2 svar til “Bli med inn i Norges fineste gang!”

  1. Ingvild sier:

    Hvilken hvitfarge er det på listene og i taket ? på paletten er det ingen hvitfarge med ….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *