7. oktober 2015

Det var en lang smal gang

En lang smal gang. Det er det mange av oss som har. Den er ikke mulig å møblere, den har gjennom tidene vært malt i alt fra rødt til grønt, og i dag er den hvit og kjedelig. Kjenner du deg igjen? Om du gjør det kan dette være løsningen!

Lyse veggfarger er en god løsning for smale rom, for det vil gjøre rommet større og luftigere. Men det er ikke alltid like spennende med lyse vegger i et rom der man ikke kan møblere og pynte slik man vil. Da er gulvet plassen man kan leke seg på!

Fliser med ulike mønster er i vinden i dag. Ikke bare er det flott å se på, men det er en slitesterk løsning for områder med mye trafikk. Når du har valgt fliser er det smart å velge ut en av fargene i flisene til veggen, det vil skape en fin helhet i et ellers tomt rom. Med utgangspunkt i den lyse fargen på flisene er veggen her malt med Butinox Klassisk Silkematt i fargen Refleksjon. En silkematt maling som er lett å påføre! Malingen kan brukes på flere typer underlag, enten det er vegger av glassfiber, tapet, bygningsplater, puss, betong, panel og lister.

Legger vi til noen kule lamper og enkel veggdekor, så har vi en luftig og spennende gang!

gang_forbilde

Stor (og enkel) forandring, ikke sant?

Tags: Gang

Legg igjen en kommentar

4 kommentarer

4 svar til “Det var en lang smal gang”

  1. Jeanette sier:

    Flott inspirasjon! Hvor er lampene fra?

  2. Marie sier:

    Hvor er flisene fra? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *