20. mai 2020

Før og etter – se forandringen i gang og soverom

Leiligheten til Thea Hestdal har en fargetråd som spenner fra grågrønne toner til varmende rustrødt – alt på bare noen få kvadratmeter.

Naturlig letthet er det første som møter deg når du går inn i leiligheten til Thea i Oslo. En støvet blågrønn farge setter grunntonen i gangen, og smarte innredningsløsninger får rommet til å virke lyst og luftig tross begrenset plass.

 

Gangen er malt i fargen S3005-B80G – en grønn, dempet og deilig farge.  Fargen spiller på lag med lys og skygger, slik at den i noen lys oppleves nesten grå og i andre lys har et mer tydelig skjær av både blått og grønt.

Butinox-hel-leilighet-(32)_WEB
Plassen i gangen er utnyttet ned til minste detalj, og smarte oppbevaringsløsninger utnytter rommet optimalt.
285_1520678970 kk
Før: Men gangen har ikke alltid vært like lekker. Slik så det ut da Thea flyttet inn. Noen runder med malerkosten og nye hyller har gjort enorm forskjell. Legg merke til gulvet. Det er pusset ned og behandlet med Trestjerner gulvolje.

I nisjen mellom ytterveggen og garderoben er det bygd en integrert skohylle som holder orden på skoene, og med en innebygget garderobe med dører som går fra fra gulv til tak har Thea skapt en rolig flate som gjemmer unna alle gangens nødvendigheter.
Begge er malt i samme farge som veggen for å unngå et rotete inntrykk.

Butinox hel leilighet (31) med kake
Sammen med veggfargen S3005-B80G skaper garderoben i lys eik en stilren, skandinavisk følelse.

Når motsetninger møtes

…oppstår det ofte søt musikk.

 

Når du skal sette sammen farger i et interiør, kan du spille på kontrasten mellom varme og kalde farger for å få en levende og god palett. Thea har utnyttet dette til det fulle. Fra en kjølig inngang dras blikket direkte mot soverommet som er fargesatt med S4030- Y70R, en lun farge som gjør deg både varm og glad.

Butinox-hel-leilighet-(20)_WEB
Thea er ikke redd for farger, og de varme veggene, sammen med skinn og sennepsgule detaljer, gir et lite snev av krydder og varmere strøk.
Butinox-hel-leilighet-(23)_WEB
Vegghyllen i grått gir et vakkert, grafisk element på veggen og blir nesten som et lite kunstverk på soverommet.

Du skal våkne og sovne i et rom som gjør deg glad, derfor er det viktig at soverommet ditt er et hyggelig sted å være. Resultatet hos Thea er et tidsriktig og koselig soverom med personlig preg, som hyller deg inn i en lun og varm hule.

Tags: GangSoverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *