4. juni 2015

Fra gammelt til nytt

Noen møbler blir man veldig glad i. Ikke på grunn av utseende, men fordi det er det perfekte møbel. Da er det fint at man kan fornye det med litt maling!

Det perfekte skoskap trengte en oppgradering, og det har det fått. Mange lurer på om man kan male laminat og få et holdbart og pent resultat, svaret er JA! Hvordan man gjør det kan du se i trinn-for-trinn-guiden under.

Dette skoskapet står i en åpen entre, det er derfor mange andre farger rundt, og ikke minst fra hverdagsrotet. Derfor er det valgt en nøytral farge for å tone det ned. Det er malt med halvblank TreStjerner gulvmaling i fargen 5839 Stål. Har du planer om å male møbler er gulvmaling et supert valg! Du kan jo tenke deg selv at om den holder på gulvet, holder den i alle fall på et møbel. Og du får den i akkurat den fargen du vil! På bena er der brukt en hvit Quick spray.

Og se så flott det ble!

trestjers_skoskap_etter

 

trestjerner

 

 

Fremgangsmåten er enkel:

  • Først tar man av dører og ben.
  • Puss med fint pussepapir.
  • Vask med Butinox Interiørvask.
  • Grunn med Butinox Interiør Heftgrunn. Første strøk er det viktigste steget. Her burde man ikke rulle på for tykt, da kan laminaten boble seg.
  • Så er det bare å rulle på TreStjerner gulvmaling. Her trenger man ikke være sparsommelig, men pass på at det ikke blir så mye at man får sig i malingen.
  • Bena sprayes separat, helst utendørs for å unngå søl.

 

Lykke til!

Tags: Gang

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *