13. juni 2015

Gå inn nye dører

Bytte ut slitte dører? Neida, bare mal de. Slitte dører kan gjøre noe med helhetsinntrykket på et rom, så med litt maling kan de gjøre en stor forskjell.

Uansett om du ønsker å male kritthvitt eller andre farger, så er en blanding av glansgrader en lekker detalj. Dører og lister gjør seg veldig godt med en høyere glansgrad enn veggen. Her er det brukt halvblank Butinox Panel, Dør & Vindu og silkematt Stue, Gang & Sov på veggen. Da får du glatte og fine flater på dørene. Lekkert!

Dette er et prosjekt man kan gjøre over noen ettermiddager. Litt pirkearbeid er det, men tenk så flott det kan bli! Kanskje er dører noe du ønsker å ta i kombinasjon med veggene, da er det lurt å ta dører og lister først.

Et tips fra malemesteren er å bruke en stor sparkelspade inntil listen, da kan man male sidene av listen uten å være redd for mye søl på veggen. Fordelen her er at om det blir litt søl på veggen skal man uansett male over det senere. Malingen som kanskje tyter ut maler man bare ut slik at det ikke klumper. Smart!

male_dør

Tags: Gang

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *