9. oktober 2017

Liten og fresh gang!

Ikke alle har en stor gang med masse plass, men alle kan lage noe kult og praktisk av det man har.

I Helges lille gang er det ikke noen hele flater til disposisjon, her er det dører på alle de fire små veggene. Så hva gjør du for å skape en gang som ønsker deg velkommen hjem, som er klar til å ta imot nøklene og skoene dine, og samtidig er lekker å se på? Mulighetene er ganske mange, det er bare fantasien setter grensene!

Vi tok malerkosten fatt og malte alt som var! Vegger, lister, dører og tak har fått fargen 7163 Minty Breeze (NCS S3005-G20Y), en lekker mintgrønn farge. Mørke farger gjør at rom føles mindre, derfor har vi brukt en farge som ikke er for mørk, men samtidig gir rommet personlighet. Når du maler alle flater trenger du ikke så mye dekor og stæsj for at rommet skal virke «møblert». Da kan du holde det enklere uten at det føles tomt og kjedelig.

Ønsker du å male alle flater i et rom i samme farge anbefaler vi at du bruker Butinox Stue, Gang & Sov 3-i-1, en og samme maling til vegg, panel og list. Det gjør malejobben raskere og enklere! Dører er ekstra utsatte for slag og slitasje, så her har vi brukt Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu for å få en mer robust overflate.

På Søstrene Grene fant vi hyller som passet perfekt! De er ikke for dype slik at du dulter borti de hele tiden, og akkurat store nok til å legge fra seg lommebok og nøkler. Den lille skohyllen hadde Helge fra før, og den passet helt ypperlig, og tilfører det lille ekstra til gangen.

 

Døren rett frem er ytterdøren, og til høyre finner vi badet. Til venstre i gangen er det en skyvedørsgarderobe, som vi klarte å dra hjem uten å ta bilde av. Den har to store skyvedører med speil, noe som er et smart tips om du vil at gangen skal virke større.

 

Legg merke til hvordan veggfargen er tatt opp i stolene på kjøkkenet. Følg med så får du se mer av det!

 

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer @butinoxinterior!

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Tags: Gang

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *