1. oktober 2018

Nøytrale toner

Nå kommer grånyanser, beige og jordfarger som gir fantastiske muligheter for kombinasjon med de andre fargeskalaene. Dette er farger som er lett å leke med, og gir god kontrast og energi.

De nøytrale tonene er ikke bare grå eller hvite lenger! Med duse jordtoner kan man leke seg med nye og spennende kombinasjoner som er med på skape et lunt hjem. La gangens farge bli en ramme rundt andre rom, og knytte de sammen.

Bruk gjerne hele veggen i gangen som en tavle. Enten det er til ukeplaner, beskjeder eller tegnevegg for barna. Med Tavlemaling er det bare å vaske bort krittet og vips er veggen en helt vanlig vegg. Butinox Tavlemaling kan fåes i mange farger, så velg fritt eller bli inspirert av disse fargene.

Veggen over er malt med Tavlemaling i fargen 5927 Cortado.

 

Vegg: Butinox Elegant Matt. Gangen i fargen 5727 Cortado, og kontoret i 5926 Frappe

5926 Frappe

Vegg: Butinox Elegant Matt. Gang i fargen 5923 Kardemomme,  karmer i 5927 Cortado. Soverom: 5936 Dypt vann. Gulv: TreStjerner Gulvolje 2050 Hvit Sne, overbehandlet med TreStjerner GulvMatt.

 

 

Gi nytt liv til møblene du allerede har med Quick Bengalack. Et gammelt skap trenger kun et raskt fargeskift for å puste helt nytt liv i gangen. Butinox Interiørfarger finnes både som tavlemaling og Quick Bengalack.

Vegg: Butinox Elegant Matt i fargen 5923 Kardemomme. Skap: Quick Bengalack i fargene 5842 Espresso og  5924 Ingefær boost.

 

 

Vil du se mer av fargekartet? Se her

Og for mer inspirasjon og oppussingstips,

følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer, og mer inspirasjon! @butinoxinterior

Tags: Gang

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *