12. oktober 2022

Palett St.Hanshaugen: Før og etter i gangen

Paret ønsket seg noe annet enn hvitt på veggene, men visste ikke helt hvor de skulle starte. Ved hjelp av Butinox` interiørstylister endte de med en palett de aldri selv ville ha tenkt på. Bli med inn i leiligheten på St.hanshaugen.

Gjennom flere innlegg skal vi ta dere gjennom en Oslo-leilighet malt i det vi har valgt å kalle «Palett St. Hanshaugen». Paletten består av fem nyanser som passer for deg som liker å ligge litt foran i trendbildet, og skal gjenspeile den herlige viben vi har i Oslo. Tilbakelent, men definitivt fremoverlent; Oslo er blitt en av Europas trendbyer.

 

«Palett St.Hanshaugen» er satt sammen av interiørstylister fra Butinox. Vi vil vise dere rom for rom, farge for farge i denne leiligheten, og til sist et innlegg som viser helheten, og hvordan fargene er bundet sammen. I dag er det gangen sin tur, med glimt inn mot spisestua. 

kine gang 1 collage
FØR OG ETTER: Leiligheten var hvit og lekker, men samtidig mer pregløs enn den trenger å være.
Kine Waaler Colletsgate (42) (1) copy m kake
I leiligheten er gangen malt i Lys blågrønn, kjøkken og spisestue i den dempede gule Lys Dijon, stuen i Aventurinbrun og soverommet i Rosa Pudder og Sandkorn.

Hos Butinox bruker vi fargekaker for å sette sammen ulike fargekombinasjoner som står godt sammen, og som kan være utgangspunktet for fargesettingen av ditt hjem. Merk at farger på skjerm kan oppføre seg annerledes enn i virkeligheten.  Lysforhold, farge på bygninger eller natur utenfor o.l kan avgjøre hvordan fargene vil oppføre seg, så vi anbefaler alltid å male opp prøver før du bestemmer deg.

 

HER kan du lage din helt egne fargekake. Det kan gjøre det enklere å se fargene ved siden av hverandre, fremfor å måtte visualisere hvordan de vil fungere sammen. Etterpå kan du lagre paletten på mobilen og ta med til fargehandelen. For å regne ut hvor mye maling du trenger, går du enkelt inn på vår malingskalkulator HER.

med spann
Butinox Premium matt er vårt nylanserte stjerneskudd. Ikke bare dekker den ekstremt godt, men den er også uslåelig å male med. Det aller beste er allikevel at du har maling til tak, vegg og list i ett og samme spann!
Kine Waaler Colletsgate (40) (1) copy
Den dempede Lys blågrønn er en storfavoritt for interiørdesignerne i Butinox. Den er akkurat passe dempet, uten å bli hverken for grå eller for kulørsterk. Perfekt både i gjennomgangsrom som gangen, men også i alle typer oppholdsrom. Og se så godt den freshe blåfargen står til eik!
Kine Waaler Colletsgate (39) (1) copy
Fra gangen ser man inn til spisestua som er malt i den dempede gulbeige Lys Dijon, en kombinasjon som ikke bare er supertrendy, men også utrolig smakfull og god å leve i.

Interiørstylistene ønsket å bryte opp den varme, lune paletten med en klarere og kjøligere nyanse i gangen. I gjennomgangsrom som gangen kan man godt kjøre på litt utenfor komfortsonen, da det ikke er rom man oppholder seg så lenge i. Tanken bak er at den blå gangen skal skimtes når man sitter til bords, eller går fra stua, forbi spisestuen og til kjøkkenet.

 

– Den blå gangen malt i Lys Blågrønn er blitt en fin kontrast til Lys Dijon i spisestuesonen, og kommer særlig til sin rett når vi sitter til bords, forteller Kine som bor her. Dette er imidlertid fargen som oppleves mest intens, men det kommer nok av at gangen er det rommet hvor vi ikke har tilgang på naturlig lys, fortsetter hun.

Kine Waaler Colletsgate (41) (1) copy
Dempet rosa er også en farge som leker seg gjennom denne leiligheten. Helt til slutt i denne serien om Palett St.Hans Haugen skal vi vise bilder fra soverommet; nettopp malt i rosa og prikken over i`en i denne trendpaletten.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *