21. mars 2018

Gulvguiden: Et lunere gulv med olje

Et oljet gulv skaper en lun stemning og gir varme til rommet. Men hvilken farge skal man velge? La oss inspirere deg!

Et flott gulv skaper helhet i rommet, og med TreStjerner Gulvolje kan du finne den fargen eller nyansen som gir deg gulvet du har drømt om. Olje beskytter mot fukt og smuss, samtidig som den framhever treets naturlige nyanser og struktur.

 

Hvis det er et lyst tregulv du ønsker deg, bør du velge klar eller hvit olje. Lyse tregulv er et sikkert valg da det er enkelt å kombinere med andre farger eller tresorter, uansett om du ønsker et eksklusivt og stilrent uttrykk eller en kontrast.

 

Hvit

 

Ønsker du deg litt mer varme fra gulvet ditt kan du gå for nyanser i grått eller brunt. Disse nyansene fremhever treets struktur og gir deg et unikt gulv! Mørkere gulv er også veldig lekre til varmere veggfarger, som mørke, sotede pasteller i blått og grønt.

2045 Fjellgrå

2048 Dempet grå

 

Har du spørsmål om oljing av gulv, eller er det andre ting du lurer på rundt oppussing av gulv? Spør oss i Gulvguiden her på bloggen, eller besøk oss på Facebook eller Instagram!

Hilsen Mia, Trendekspert hos TreStjerner

 

 

Tags: Gulv

Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

2 svar til “Gulvguiden: Et lunere gulv med olje”

  1. Ingvild sier:

    Vi har gamle furugulv på hytta fra 1977 som vi skal få slipt ned og deretter oljet m/farge og til slutt matt lakk. Jeg ønsker meg en lun, moderne (men helst også litt tidløs) farge på gulvet. Gulvet må også ha en farge som gjør at skitt, små rusk/hår osv. mm ikke synes så godt (vil ikke støvsuge hver dag) .Hytta som ligger ved fjorden, brukes hele året. Kjøkkenet er malt i Jotun Pilasterblå, Alladin og Kveldshimmel. Stua har tømmerpanel på veggene malt i Nøytral grå. Tak, vindu og dører er malt i Klassisk Hvit. Kjøkkenenet har mange vinduer mot sørøst mot fjorden og mye dagslys. Stua ligger derimot mot vest mot en høy ås tett ved, dvs med, lite sol/lys. Hvordan tror du Trestjerner gulvolje i fargene Fjellgrå, Dempet grå eller Tordensky vil passe til våre ønsker?

    • Jenny Bull-Gustavsen sier:

      Hei! Den hytta høres fin ut! Jeg tenker alle disse fargene vil stå godt til fargene du har på vegger, her kommer det kun an på hvor mørkt/lyst du vil gå. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *