28. november 2017

Gulvguiden: Hjemme hos Nina Oppedal

La deg inspirere av de lekre gulvene hjemme hos Nina Oppedal! Her har gulvet i flere rom blitt oppgradert med TreStjerner Gulvmaling.

Magasinet Bolig Drøm skrev høsten 2017 en boligreportasje om dette flotte hjemmet, og det skjønner jeg godt! Dette er et riktig lekkert hjem, med et innbydende interiør og ikke minst flotte gulv. Det lyse gulvet er med på å skape en helhet i rommene, og binder de sammen. Og den gode nyheten er at du også kan få det slik uten å bytte gulv! Med TreStjerner Gulvmaling halvblank har Nina Oppedal malt gulvene sine i fargen 5558 Sølv (NCS S 3000-N), en nøytral gråfarge. Med Trestjerner gulvmaling har du et enormt utvalg av muligheter, fra den lyse enden av fargeskalaen til den mørke. Og mellom blank, halvblank eller matt glans.

Så om du ønsker å oppgradere dine gamle tregulv, lamianat, vinyl eller betonggulv er det få begrensinger til hva du kan få til. Finn din farge eller stil og gjør som Nina, mal!

Fotograf: Irene Lunde @irenelunde

Nina på Instagram: @ninaoppedal

Legg merke til at også flisene er malt med TreStjerner Gulvmaling!

Har du spørsmål om maling, eller er det andre ting du lurer på rundt oppussing av gulv? Spør oss i Gulvguiden her på bloggen, eller besøk oss på Facebook eller Instagram!

 

Hilsen Mia, Trendekspert hos TreStjerner

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Tags: Gulv

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *