10. juli 2018

Gulvguiden inspirasjon: Originale tregulv

Under mange lag med linoleum, teppegulv og laminat finner du ofte vakre originale tregulv. Det var før i tiden veldig vanlig å legge furu eller gran av høy kvalitet på gulvet. La det originale gulvet få et nytt liv!

En variasjon av strukturer, mønster, former og nyanser gjør at alle originale tregulv er helt unike. De setter et særegent preg på rommet, og kan behandles på en rekke måter for å fremme de egenskapene du liker best.

Hvis du bestemmer deg for å grave frem denne gamle skatten under linoleumen, eller ønsker å gjøre noe med den som allerede er funnet fram vil det som oftest la seg gjøre. Arbeidet med å fjerne nyere gulv kan være den største jobben, i tillegg til sliping og reparering av skadde planker. Akkurat denne jobben er det lurt å la ekspertene ta, de som har peiling, mens behandlingen er en enklere prosess som du kan gjøre selv.

Under er noen flotte gulv som er slipt og behandlet med TreStjerner Gulvolje, og deretter lakkert med TreStjerner Gulvlakk. Alle gulv trekker til seg fargen i oljen på ulike måter, men hvis du kunne tenke deg noe som ligner på disse gulvene kan du se på 2052 Lystig, 2050 Hvit Sne og 2043 Skyggegrå. Se alle fargene her.

 

Tags: Gulv

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *