21. november 2017

Gulvguiden: Lunt og moderne gulv med TreStjerner Gulvolje

Er parketten din slitt og trenger litt omsorg og kjærlighet? TreStjerner gulvolje gir gulvet ditt en lekker overflate med ny glød.

Parkett kan ofte slipes og behandles flere ganger før den må byttes ut. Og med riktig vedlikehold kan den leve i beste velgående riktig så lenge! Et oljet tregulv er godt å gå på, og byr på et innbydende og vakkert hjem.

Med TreStjerner Gulvolje kan du fargesette gulvet ditt i mange ulike nyanser. Gylne brune nyanser for en varm glød, mørke gråe for et maskulint uttrykk eller elegante hvite sånn som vi har gjort på dette gulvet.

Hjemme hos Lars og Kristine har vi slipt ned den gamle slitte parketten og fargesatt den med TreStjerner Gulvolje i fargen Hvit. Men for å få et mer robust og slitesterkt gulv så har vi overflatebehandlet det med TreStjerner Hardvoksolje. Ved bruk av Hardvoksolje vil gulvet tåle mer, samtidlig som det får et matt og naturlige utseende.


Har du spørsmål om oljing av gulv, eller er det andre ting du lurer på rundt oppussing av gulv? Spør oss i Gulvguiden her på bloggen, eller besøk oss på Facebook eller Instagram!

 

Hilsen Mia, Trendekspert hos TreStjerner

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Tags: Gulv

Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

2 svar til “Gulvguiden: Lunt og moderne gulv med TreStjerner Gulvolje”

  1. Turid Halvorsen sier:

    Hva koster det og få gulvet slipt

    • Enkel Fornyelse sier:

      Hei! Det avhenger av hvor langt tid det vil ta, og hvilket utstyr som trengs. Anbefaler at du hører med et firma som sliper gulv 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *