30. april 2018

Gulvguiden: Mye skjer med litt maling!

Tonje sier selv at hun er over gjennomsnittet glad i å male, og da kan det fort skje magiske ting! Denne forandringen er nesten ikke til å tro…

Vi har lyst til å starte med å vise før-bildene fra stuen i huset til Tonje, mannen og barna.

 

Når man ser disse før-bildene er det vanskelig å tro at etter-bildene er de samme rommene! Tonje har virkelig gjort en fantastisk jobb, og skjønt hva «litt» maling kan gjøre! Familien kjøpte huset for seks år siden, og har siden den gang malt nesten alle flater. Vegger, tak, lister og ikke minst gulvene! Tonje startet med å male veggene hvite, men med nye og fine vegger fremsto det gamle gulvet som enda mer slitt og mørkt. I stedet for å bytte ut gulvet valgte hun å male det grått, med TreStjerner Gulvmaling Halvblank i fargen S 2500-N.

Prosjektet startet med to strøk i stuen, og bare se så lekkert det ble! Tonje ble så fornøyde at hun valgte å male nesten alle rom. Denne gangen viser vi bare stuen og TV-stuen, men følg oss videre, så skal vi vise dere både kjøkken, spisestue og barnerom.

Hvordan man går fram når man skal male gulvet kan du lese mer om her.

 

Det er fortsatt noen rom igjen å vise fra dette huset, så følg oss på Instagram og Facebook så oppdater vi deg når de er oppe på bloggen.

Har du spørsmål om maling av gulv? Spør oss gjerne!

 

Hilsen Mia, Trendekspert hos TreStjerner

Tags: Gulv

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *