11. mai 2018

Gulvguiden: TreStjerners kjøkken

Ønsker du deg et nytt kjøkken? Skap det selv.

Vi har nylig skrevet om huset til Tonje og familien, og hvordan hun har oppgradert nesten hele huset med maling. Stue og TV-stue er vist frem, og nå skal vi se på kjøkkenet og spisestuen. Igjen lar vi oss imponere! Slike før- og etter-bilder er nesten ikke til å tro!

 

Spisestuen:

Den gamle slitte spisestuen har blitt et helt nytt rom, med enkle grep Tonje kunne gjøre selv. Her er vegger, lister, tak og gulv malt med vegg og listmaling. Veggene har fått fargen Klassisk hvit, og en mørk grå fondvegg med NCS S 8500-N. Også må vi ikke glemme gulvet som har fått fargen NCS S 2500-N. Gulvet er som ellers i huset malt med TreStjerner Gulvmaling halvblank. Denne malingen kommer også i en blank og en matt utførelse.

 

Før

Etter

 

Kjøkken:

Er det ikke gøy å se? Hvor mye så lite kan gjøre? Her ser vi hvordan kjøkkenet så ut da de kjøpte huset for seks år siden. Her er det brukt de samme fargene som i spisestuen, klassisk hvit, mørk grå og lys grå for å holde en rød tråd gjennom hele huset. På før-bildet ser alt veldig slitt ut, også benkeplaten. Men ved å fornye alt som er rundt er den kommet til sin rett.

Vegger, tak og lister er malt med vegg og listmaling. Men her er også flisene på veggen er malt! Hvis du ønsker å oppgradere dine fliser kan TreStjerner Gulvmaling fint brukes på slike flater. Når du skal male fliser er det viktig å vaske godt med TreStjerner Gulvrens, og pusse lett over med fint pussepapir før du maler tre tynne strøk.

 

Etter

 

 

Har du spørsmål om oljing av gulv? Eller kanskje andre ting du lurer på rundt oppussing av gulv? Spør oss i Gulvguiden her på bloggen, eller besøk oss på Facebook eller Instagram!

Hilsen Mia, Trendekspert hos TreStjerner

LagreLagre

LagreLagre

Tags: Gulv

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *