14. oktober 2018

Gulvguiden: La trappen være et møbel

Man maler ofte vegger og bytter ut interiøret i hjemmet, og pynter rundt noe man ikke liker i håp om alt skal se mye bedre ut. Trappen er ofte et slikt objekt. Så hvorfor ikke gjøre noe med den?

Denne trappen var tidligere hvit og slitt, og den hadde fått gjennomgå som trapper flest. Trapper tar mye plass i et rom og beholdes derfor ofte i lyse hvittoner eller i origanelt treverk for å ikke være for dominerende.

Men slik må det ikke være! Bare se på denne lekre trappen. Den har blitt en av stuens midtpunkter i en mørk og matt maling. Den mørke trappen er nå en fin kontrast til det lyse interiøret. Så i stedet for å gjemme trappen, framhev den til å bli en av alle de fine møblene i stuen.

Alt dette er gjort ved hjelp av et spann med Trestjerner matt gulvmaling i fargen 5795 Koks (NCS S8500-N). Med denne slitesterke malingen trenger man ikke være redd for at malingen skal slites bort med det første!

Gulvet her er oljet med TreStjerner Gulvolje i fargen Hvit, og toppet med TreStjerner Hardvoksolje for en mer slitesterk overflate. Mer om det kan du lese her.

pusseopp_trapp trapp

Før

trapp_forbilde

 

 

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer og masse inspirasjon! @trestjerner

 

Tags: Gulv

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *