30. mars 2016

Enkel Fornyelse av kjøkkenkroken

Våren er her, og med den kommer lange lyse dager og ønsket om litt fornyelse! Vi har vært hos Jenny og Vegard i Kirkenes, hvor de ville friske opp frokostplassen. En god start på dagen begynner her, og bedre blir det med herlige farger!

Denne kjøkkenkroken har ikke vært gjort noe med siden strie på veggen hadde sin storhetstid. Men det betyr ikke at den må ned! Et nytt strøk med maling og nye dekorelementer kan gjøre underverker!

minty_breeze_kjokken

Fondveggen har vi malt med Butinox Interiør Stue Gang & Sov, en 3-i-1 maling som kan brukes på slettvegg, panel og list. Fargen vi har valgt er 7163 Minty Breeze, en lun grønnfarge som oppfører seg ulikt med lyset. Når mørketiden kommer til Kirkenes vil denne fargen friske opp rommet samtidig som den byr på kos og hygge. Grønn er en rolig farge, og derfor en fin farge å starte dagen til.

Resten av kjøkkenet er malt 8394 Hvit Poesi, en hvitfarge med litt grønt i, som derfor er veldig fin til fondveggen. Lister er malt Klassisk Hvit med Butinox Panel, Dør & List.

kjokken_krok

Etterhvert vil vi også vise dere hvordan denne fargen er tatt med videre i både interiør og veggfarger. Jenny og Vegard kjøpte tidligere i vinter dette oppussingsobjektet, og vi har vært så heldige å få hjelpe til med hele huset. Vi gleder oss til fortsettelsen!

 

kjokken_for

Slik så kjøkkenkroken ut før.

Tags: Kjøkken

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *