30. juli 2020

Enkel fornyelse med maling – Varm Chai

Prikken over i'en. To malingsspann gav rommet den lille x-faktoren.

SIW KJØKKEN (1)
Vakkert og ikke minst holdbart med Butinox Klassisk Silkematt. Nyansen på kjøkkenet heter 5925 Varm Chai

Siw Eriksen bor i et ganske nytt hus i Moss. Kjøkkenet er stort og funksjonelt, og ligger i direkte tilknytning til spiseplass og stue. Nå ønsket hun et litt mer personlig preg på kjøkkenet, og som mange har hun fått øynene opp for å innrede med farger.

 

Noen ganger er det så lite som skal til. Malingen som er brukt her, Butinox Klassisk Silkematt, kan males over allerede etter 4 timer. Det betyr at du rekker å male det du ønsker ferdig på en dag. Rask jobb, stor forandring!

 

83685643_272118047566008_7631783175835536951_n
Før: et flott kjøkken som bare manglet den siste lille piffen.

Kjøkkenet er et allrom der alt er i bruk nesten hele tiden, så her er det viktig at malingen kan tåle hard bruk. Butinox Klassisk Silkematt er en maling med svært gode kvaliteter når det gjelder å være vaskbar og robust.

SIW KJØKKEN (4)
Vinduskarmen er også malt, noe som gir et helhetlig preg.

Siw er kreativ og står bak kontoen @kreasiw med mange følgere på instagram. Den mest naturlige ting for familien er å ha malekoster i vindusposten på kjøkkenet.

SIW KJØKKEN (2)
Hyllen over vinduet er fra Ikea, og her har Siw alle sine fine kopper.

Rosa er ikke lengre en farge for barnerommet. Rosa popper opp i interiørmagasinene og trendrapporter. Særlig er det de neddempede rosa tonene vi ser mye av, og her vil nyansen det er malt med på kjøkkenet til Siw være en sikker vinner: 5925 Varm Chai.

 

Den rosa nyansen står godt for seg selv, i det hvite kjøkkenet. Men ser vi på bildet under, er de tilknyttede vegger malt med 5733 Opal. Rosa og grønt er en av de flotteste kombinasjonene,  og en yndet kombinasjon for interiørstylister.

SIW KJØKKEN (3) M KAKE M CHAI

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *