11. oktober 2021

Fargerik kjøkkeninspo, fordi farger kler farger.

Familiens totalrenoverte hus er malt i en fantastisk, fargesprakende palett fra Butinox fargekart. 4-i-1-malingen Butinox Premium Matt sikrer et godt og varig resultat med en matt, delikat overflate.

Buti event (12) kopi 2
For et kjøkken! Da Ole Kristian og Similla ikke fant kjøkkenet de var ute etter, valgte Ole Kristian like godt å lage frontene selv. Og nei, han er ikke snekker! Wow, sier vi!

Gjennom flere innlegg skal vi ta dere gjennom det som er blitt «Butinox-huset» i Lillestrøm. Aller først vil vi vise dere rom for rom, med dertil sine fargekaker for inspirasjon og hjelp, før vi deretter vil vise dere den samlede paletten for hele huset i det siste innlegget fra dette prosjektet. Rom for rom, og deretter huset som helhet. Velkommen på rundtur, vi håper dere blir like inspirert som oss! 

 

Kjøkkenet er en del av det store allrommet som består av stuedel, bibliotek og nettopp kjøkken. Der stuedelen er malt i rosafargen Yoghurt både på vegger og tak, har kjøkkenet fått den vakre fargen Grågrønn som står nydelig til eikefrontene på kjøkkenet.

med fargekake
Similla har virkelig lekt seg med fargene i det store allrommet kjøkkenet er en del av. Basen består av dempede pasteller som Yoghurt i taket og på veggene i stua, Solstøv på bjelken og Grågrønn på kjøkkenet. I trappegangen som går opp til 2.etasje, som dere skal få se mer av i et annet innlegg, er det malt med den skarpere Mørk Fersken. Ellers er rommet preget av eik på møbler, kjøkken og gulv, før Similla igjen overrasker med et par koboltblå Syveren stoler. Farger kler farger.

Helt nylanserte Butinox Premium Matt gir et førsteklasses, sofistikert resultat på alle flater innendørs. 4-i-1-malingen kan brukes både på vegg, panel, lister og i tak, og er den matteste malingen til Butinox, med et elegant, sobert uttrykk og en flott fargedybde. Den ekstra vaskbare innendørsmalingen er fri for skadelige løsemidler, svak på lukt og med unike påføringsegenskaper som gjør det lett å oppnå et jevnt og pent resultat og er dermed en maling som passer til kjøkken der men trenger en ekstra vaskbar overflate, så vel som den gir eleganse i den matte overflaten til en stue.

Buti event (9) kopi 2
Vi elsker hvordan kjøkkenøya nesten svever i rommet. Det runde bordet fra Skovby er uttrekkbart, og Arne Jacobsen stolene Syveren er kjøpt på Gamle Danske. Similla er dansk, og har en særlig interesse for design.

– Vi valgte Butinox Premium Matt fordi vi generelt liker hvordan matt maling ser ut på veggen: Den gir ikke gjenskinn, føles varmere og resultatet ser mer eksklusivt ut, forteller Similla, og legger til at det er en ekstra bonus at denne matte maling er mye lettere å jobbe med.

– Vi har malt hele huset selv, og brukt mye tid. Da hjelper det at malingen er av høy kvalitet og nærmest fri for reflekser, slik at ujevnheter og skjøter ikke synes så godt

Buti event (13) kopi 2
Alt er sømløst og lekkert, og det sorte her er med å stramme opp uttrykket. Med dansk design og et moderne, renlinjet kjøkken blir paletten i rommet heller aldri for søt. Se også hvordan listverket er malt i samme farge som veggen.
Buti 15
Etter mange måneder i oppussingskaos står endelig Similla i noe annet enn arbeidsklær på kjøkkenet sitt. Resultatet er blitt til etter mye testing og prøving, slik er det gjerne når man går utenfor komfortsonen med en palett litt utenom det vanligste. Bildet på kjøkkenbenken er fra Too Many Prints.
Buti event (10) kopi 2
Lampen er nesten det eneste hvite i rommet? Similla har forelsket seg helt i å leve med farger, og har aldri angret på at hun turte å gå friskt ut.
Buti 19 m spann
Og slik ser nyheten Butinox Premium matt ut! Se etter den neste gang du skal ha maling!
Tags: KjøkkenMale

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *