4. mai 2016

Kjøkken med personlighet

Vi befinner oss på Bjerke i Oslo hvor Hege og Marius akkurat har flyttet inn i ny leilighet. Dette er et relativt nytt bygg, og når de kjøpte den var det med standard løsninger. Mange nybygg blir i dag solgt slik, med enkle hvite kjøkken, hvite vegger og oljet eikeparkett. Kjedelig? Ja! Slik hjalp vi Hege og Marius å få satt sitt eget preg på leiligheten.

Vi begynner med kjøkkenet, og vil etterhvert bevege oss over i spisestuen, stuen, kontor og soverom. I tillegg vil vi vise noen andre godsaker fra leiligheten.

Her på kjøkkenet er det gjort tre enkle grep: byttet lamper og kjøleskap, og malt veggen. Og noe så enkelt som å male veggen kan gjøre stor forskjell! Hege er grafisk designer og svært glad i farger, så en frisk turkisfarge sa hun ikke nei takk til. Turkis er en ren og rolig farge, og passer derfor fint på kjøkkenet. Et friskt og luftig kjøkken er noe man ofte trenger på hektiske dager med frokost, middag og kvelds på menyen. Fargen har NCS kode S1515-B80G og er malt med Butinox Interiør Kjøkken og Bad.

kjokken

Men om vi ser litt nærmere på dette bildet kan vi se at det ikke bare er veggene som er malt. Mellom kjøkkenbenken og den forhøyede frokostplassen er det glassbyggerstein. Om du har dette noen steder i ditt hjem og ikke liker de, så har vi en gladnyhet. De kan males! Her er det brukt Trestjerner Gulvmaling Matt i fargen 1624 Letthet og malt over for en renere flate mot spisestue og stue.

kjoleskap

Et stort og dominerende kjøleskap er byttet ut med et mindre fra IKEA. Dørene skiller seg ut fra resten av kjøkkenet og er med på å skape et mer moderne preg.

urter

Under kan du se hvordan kjøkkenet så ut før. Tror vi kan konstatere med at etter noen enkle grep har dette kjøkkenet fått mye personlighet, samtidig som det er rent og luftig.

kjokken_for

 

Tags: Kjøkken

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *