11. desember 2018

Kjøkken og spisestue – knutepunktet i huset

Neste rom i huset i Holmenkollen er kjøkkenet og spisestuen, og det er bare så lekkert! Stort, luftig og svært innbydende – et naturlig knutepunkt!

Eierne av dette huset ønsket en lys og nøytral fargepalett i gråtoner i første etasje. Gangen, stuen og kjøkkenet henger sammen med delvis åpne løsninger. Derfor er det veldig fint, og ikke minst praktisk, at de sklir naturlig inn i hverandre.

Mer om hele prosessen for å finne de riktige fargene kan du lese om her

I fargepaletten, som du kan se litt ned på siden, er det to gråfarger, 5917 Vårsnø og 0953 Riddergrå. Vårsnø er den lyseste av de to og har fått plass på kjøkkenet, spisestuen og i gangen. Rommet oppleves nå stort og luftig samtidig som det er en behagelig og lun atmosfære. De store vinduene bidrar også med masse naturlig lys og slipper naturen inn. På sommeren kan de åpne verandadøren og utvide rommet ytterligere. Perfekt til hyggelige sommerselskaper på terrassen!

Å velge en nøytral farge i spisestuen og på kjøkkenet kan for mange være et smart trekk. Det arrangeres barneselskaper, julemiddager, sommerfester og andre tilstelninger i dette rommet og når man da har en nøytral farge på vegger og interiør kan man fritt dekorere i akkurat de fargene man ønsker uten å ta hensyn til resten av rommet.

Se hvor enkelt og fint taklampen rammer inn spisesonen! De mørke møblene er også en herlig kontrast mot det ellers lyse interiøret. De mørke møblene går også igjen i stuen og binder rommene fint sammen.

Kjøkkenet som er satt inn er stort og luftig med rikelig av benkeplass! Når man først skal ta oppvasken er det hyggelig å kunne gjøre det med litt utsikt. Kjøkkenets design går igjen i skapdørene som vi har sett i gangen og på soverommet. Det har et klassisk uttrykk som komplimenter det ellers moderne på en fin måte.

Kjøkkenet kommer fra Elen Møbelstudio

 

Slik så det gamle kjøkkenet ut

 

Følg oss på Facebook og Instagram for å få med deg alle oppdateringer, og mer inspirasjon! @butinoxinterior

Tags: Kjøkken

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *