10. november 2016

Kjøkkendetaljer

Det lille ekstra på kjøkkenet kan være tre små og enkle DIY-prosjekter. Nå skal vi gå mer i dybden på kjøkkenet vi viste i forrige bloggpost, og vise noen lekre detaljer.

På enkle hvite kjøkken er det fint med en kontrast, eller en liten fargesplasj. Farger kan være med på å gjøre kjøkkenet mindre sterilt og mer lekent, samtidig som det er rent og trendy. Gul er en fin farge å bruke, den utstråler energi og varme, og vi finner den mye i trendbildet for tiden.

 

tavlemaling

Her er det malt et felt med Butinox Interiør Tavlemaling i fargen 5908 Glitre. Skriv ned handlelisten, middagsplan eller ukens gjøremål på en leken og kreativ tavle.

 

kjokken_bord

Dette bordet har gått i arv i flere generasjoner, og kommer igjen til sin rett i dette gamle huset. En gang i tiden var det et langt spisebord, i senere tid har det bare vært et lite kjøkkenbord i ulike farger. Nå er det malt Klassisk Hvit med Trestjerner Gulvmaling. Lekkert!

 

detalj_kjokken

En lysestake har fått ny farge. Den har gått fra å være sort til en lekker gul detalj på kjøkkenet. Det er brukt Quick Bengalack i fargen Signal Gul.

 

Tags: Kjøkken

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *