19. april 2017

Mal i sprutsonen – tips!

Sprutsoner på kjøkkenet slipper du dessverre ikke unna, men du trenger ikke bruke opp alle sparepengene på å leie en flislegger eller få skåret ut plater. Den matte vaskbare malingen, Butinox Premium Matt gjør faktisk susen!

belysning

 

 

Kemma og Glenn hadde ikke lyst på verken plater eller fliser i sprutsonen over komfyren eller vasken. Derfor gikk de for Premium Matt malingen fra Butinox, og har aldri sett seg tilbake. De største fordelene er at du har uendelige farger å velge blant og at malingen er ekstra vaskbar!

 

Tags: Kjøkken

Legg igjen en kommentar

7 kommentarer

7 svar til “Mal i sprutsonen – tips!”

 1. Lise Blikken sier:

  Holder d m vanlig grunning først? Eller må du ha grunning for vårflom?

  • Enkel Fornyelse sier:

   Hei Lise 🙂 det kommer an på underlaget, men om det er som i dette tilfellet hvor veggene er av gips er det bare å male rett på veggen:)

 2. Lise Blikken sier:

  Mente våtrom ☺️

 3. Marianne Dahle Petersen sier:

  Hvilken farge er brukt her?

 4. Kate sier:

  Kan det brukes på veg av trepanel? Hvordan? Bare å male som på gipsplater eller trenges noe før.

  • Jenny Bull-Gustavsen sier:

   Hei! Denne malingen kan brukes på vegg, panel og list. Anbefaler å bruke pensel, da blir resultatet penere, enn om du bruker liten rulle. Malingen har sperrende egenskaper mot vannskiolder, sot, kvist og nikotin. Dvs at den kan benyttes som sperre, men du må vaske godt først. Bruk gjerne vår BUTINOX Interiørvask, den fjerner fett- og såperester og klargjør underlaget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *