6. november 2016

Minimalistisk kjøkken i et gammelt hus

I dette 100 år gamle huset finner vi et moderne og minimalistisk kjøkken. Denne blandingen skaper en herlig stilmiks av gammel sjarm og stramme linjer.

Gamle hus har ofte lekre detaljer man ikke finner i nybygg, som disse store verandadørene og detaljerte panelvegger. Med respekt for huset er disse vedlikeholdt over tid og kommer til sin rett med et nyere kjøkken. Derfor elsker vi denne minimalistiske kjøkkeninnredningen! Den lar husets originale detaljer få skinne mens det nye komplementerer og hever det til dagens standard.

 

kjokken_benk

hvit_kjokken

Når Jenny og Anders flyttet inn i dette huset var de hvite veggene fulle av kvistgjennomslag. Veggene så slitte og ustelte ut. Med et ønske om å beholde den hvite, rene stilen, ble veggene malt med Butinox Premium Matt i fargen Klassisk hvit. Med kun to strøk forsvant kvistene, og kjøkkenet ble freshet opp på bare én kveld.

Butinox Premium Matt sperrer for gjennomslag av sot, vannskader, nikotin og kvist med bare to strøk. Den har en kremaktig konsistens, drypper ikke og lukter ikke.

kvistgjennomslag

Slik så veggene ut før, her kan du tydelig se kvistene i panelet som vises gjennom malingen.

 

Tags: Kjøkken

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *