2. mai 2019

NYE MØBLER PÅ 1-2-3

Gjenbruk fremfor kasting;  det er utrolig hva en kveld med malerkosten kan gjøre. Ikke minst liker vi når det kan gå fort – akkurat som med QUICK BENGALACK. 

Stolene er malt i fargen 5930 DUS, mens bordet er i nyansen 5738 SORT.

Anniken som bor her har malt loppisfunnene i spisekroken på kjøkkenet. Stilen er feminin, upretensiøs og sjarmerende, med fokus på gjenbruk, redesign og personlighet.

For en som innreder mye med bruktfunn og liker redesign, er QUICK BENGALAKK alltid kjærkomment.  Jobben går raskt, og resultatet blir smashing. Du får en ekstremt slitesterk overflate som er enkel å påføre, og ikke minst kan lakken blandes i alle fargetoner. På treverk, metall og hardplast bruker vi UNIVERSALLAKK. Den kommer i tretti ulike farger på spray, mens i spann kan den blandes i akkurat hvilken farge du ønsker.

Gulvene her er orginale tregulv fra husets byggeår rundt århundreskiftet. De er malt i TRESTJERNERS GULVMALING, i fargen 5917 VÅRSNØ. Malingen kan blandes i mange farger, i tre ulike glansgrader og er lett å påføre.

Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

2 svar til “NYE MØBLER PÅ 1-2-3”

  1. Hanne sier:

    Hei!

    Må du gjøre mye forarbeid, eller sprayer/maler du direkte på møblene? 🙂

    • Jenny Bull-Gustavsen sier:

      Det holder å vaske dem godt med vaskemiddel beregnet på materialet du skal male. F.eks Trestjerner gulvrens til treverk. Puss evt over flatene om det må til. Ellers er det bare å spraye/male i vei. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *