10. februar 2016

Oppskriften til en fantastisk morsdag og Valentines day

Overrask mor eller kjæresten med noe ekstra godt til frokosten på søndag! Og hvorfor ikke pakke det inn i noe rosa for å gjøre ekstra stas på kjærlighetens dag? Her er oppskriften.

For hva er vel hyggeligere enn å vise dine nærmeste at du setter pris på dem? Det trenger ikke alltid være i form av gaver. En hyggelig frokost med det lille ekstra skaper herlige minner!

Oppskrift:

«Lag en deilig frokost med disse fantastiske muffinsene og tilsett masse kjærlighet»

valentines_day

Ingredienser

50 g smør
1,5 dl sukker
1 egg
2,5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
2 ss kakao
1 dl melk

Pynt:
100 g kokesjokolade
Papirformer

Fremgangsmåte

Smelt smøret og bland i melken. Rør sammen sukker og egg med en stålvisp (ikke visp eggedosis). Bland i smørmelken og sammenpisket egg. Sikt sammen det tørre og bland alt raskt sammen til en jevn, klumpfri deig.

Ha papirformer i et muffinsbrett. Fordel deigen i muffinsformene. Hakk kokesjokoladen grovt og dryss på toppen av hver muffins. Sett muffinsbrettet på rist midt i ovnen og stek ved 175°C i 15-20 min. Avkjøl noe i formen. Løsne muffinsene forsiktig fra formen med en skarp kniv og hvelv muffinsene ut av formen.

Oppskriften har vi lånt fra www.detsoteliv.no, og vi kan bekrefte at de er gode! Det beste av alt er at de bare tar 25 min å lage!

Tags: Kjøkken

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *