27. mars 2023

«Palett Botanisk hage» solfyllt kjøkken

5966 SANDKORN er fargen som er akkurat så beige og akkurat så gul som vi ønsker oss. Perfekt balansert om du vil.

Lightroom-12 kopi
Kjøkkenet og gangen ligger vegg i vegg, og for å gi inntrykk av både større gang og større kjøkken er fargen på veggene den samme.

Gjennom flere innlegg skal vi ta dere gjennom leiligheten malt i det vi har valgt å kalle «Palett Botanisk hage». Paletten består av tre nyanser som passer for deg som ønsker en palett med farge, men som ikke ønsker for mørk og dyp kulør. En lys og lett palett, men med dybde nok til å få følelsen av å bli omfavnet av farge når du kommer hjem.

 

Da Anne Mette satt paletten sammen ønsket hun dybde i fargene, så det var viktig at resultatet ikke ble for dust. 5966 SANDKORN har akkurat dette – dybde. Den gir en fin følelse av lys og solskinn, men holder hele tiden på det sobre og sofistikerte, den blir aldri påskegul eller glorete.

Lightroom-20
5966 SANDKORN viste seg å være et smart valg på det lille kjøkkenet. Den gir følelsen av rom, men tar ikke noe av lyset. Det var særlig viktig her på kjøkkenet hvor det ikke er noen vinduer.

-«Sandkorn» og det gule landet jeg på for å få inn litt varme, og fargen representerer både solen og sanden fra stranden der jeg vokste opp. Det var viktig for meg at fargen ikke ble for dus, forteller Anne-Mette.

 

Lightroom-18
Fra kjøkkenet ser vi inn i gangen, og videre inn på spiseplassen.
Lightroom-19 kopi
Butinox Premium Matt - vår matteste maling.

Hele leiligheten er malt med Butinox Premium Matt 4 i 1 maling. Den er perfekt match om du ønsker det beste for veggen din. Siden du kan bruke den både på lister, vegger og tak, er det en fin måte å spare på når du skal handle inn, du trenger bare ett spann. Den er i tillegg sperrende OG du kan vaske den. Anne- Mette har derfor ikke noe annet enn maling bak steketoppen.

 

Den gir ikke gjenskinn, føles varmere og resultatet ser mer eksklusivt ut. Den er nærmest fri for reflekser, slik at ujevnheter og skjøter ikke synes så godt. De fleste hjem, uansett om det er nytt eller gammelt, kan nyte godt av denne egenskapen.

plukksak botanisk hage kjøkken kopi
Få stilen fra kjøkkenet til Anne-Mette.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *