5. desember 2017

Slik kan du gjøre spisebordet koselig til jul

Nå er det snart jul! Høytiden der mange hyggelige stunder blir tilbragt rundt spisebordet. Her har vi samlet noen flotte bilder med inspirasjon og tips til borddekkingen.

Å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen rundt juletider er superhyggelig, og det trenger ikke være så komplisert. Men enkle grep blir middagsbordet et festbord. Om du liker den klassiske røde julen, eller føler for å blande moderne elementer med materialer fra naturen, er det heldigvis ingen regler for hva som er rett eller galt. Det viktigste er jo at du selv synes at du har skapt en koselig atmosfære.

Disse første bildene viser en moderne, skandinavisk vri på borddekkingen. Bordet er enkelt dekket med materialer fra naturen, blandet med farget glass og varme tekstiler. Blått er en av fargene som har fått mer plass i julen de siste årene, og den blå veggen tilfører det lille ekstra til den gode stemningen.

 

Om du skulle få lyst til å oppdatere noen vegger eller gamle møbler til jul er dette noen av våre favorittfarger for tiden. Lune og varme farger som passer like godt til jul som til resten av året.

 

 

 

Klassisk rød jul blir aldri feil! Her ser vi den i en moderne vri med tradisjonelle elementer og tidløst design.

 

Bruk det du har liggende og knyt sløyfer rundt bestikk og servietter. 

 

Kongler og granbar har vi fri tilgang til i skogen, og det gjør seg utmerket som dekorasjon!

 

Alle bildene har vi lånt av Christiania Glassmagasin, om du ser noe på bildene du liker finner du det på deres nettbutikk.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Tags: Kjøkken

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *