22. september 2020

Forfriskende blågrønt

En blanding av blått og grønt, kan det bli bedre? De naturlige referansene til de blågrønne nyansene er mange, og vi kaller dem smaragdtoner.

Blågrønn, piskende sjø her nord, eksotisk, glassklart hav i sør og ikke minst blanke, glitrende edelsteiner i de vakreste nyanser. Vi har malt kontoret i dype, vakre og kulørsterke 5968 DYP SMARAGD. Skråtakene har fått den litt lysere nyansen 5967 LYS SMARAGD.

true (14) w
Selv om veggfargen er fargesterk og kraftig oppleves inntrykket dempet og rolig når også skrivebordet er malt i samme tone som veggen. Akkompagnert med sort, grått og en lys kremfarge blir resultatet både kult og sofistikert. På veggen er det malt et felt med Butinox Interiør Tavlemaling. Malingen kan blandes i alle regnbuens farger og gir en lekker, matt overflate som kan skrives på med kritt.
Fargekake_Kontor
Fargekakene våre presenterer ulike fargekombinasjoner der de største kakestykkene er farger som gjør seg godt på store flater. De mindre kakestykkene er gode farger til detaljer.
true (19) w
Paletten er ton-i-ton, med ulike nyanser blågrønt kun avbrutt av sort, krem og grått.

Skrivebordet er malt med QUICK BENGALACK silkematt i fargen 5969 DYP SMARAGD. Lik farge på både vegg og bord gir dybde og harmoni, og ikke minst er det miljøvennlig og godt for lommeboka å kunne bruke ting på nytt igjen.

true (16) w
Den rolige gangen malt i 5783 SVEVE , får et friskt pust ved å ha et tilstøtende rom i vakre 5968 DYP SMARAGD.
true (17) w
Penneholderen er sprayet i QUICK BENGALACK i fargen 5921 PANTER, mens bilderammen som tidligere var i gulnet eik er sprayet med QUICK BENGALACK i fargen 5502 KREM. Sorte og grå detaljer strammer opp, mens de kremhvite letter uttrykket.
Tags: KontorMale

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *