Enkel Fornyelse - Butinox | Mal i sprutsonen – tips!
24619
post-template-default,single,single-post,postid-24619,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Mal i sprutsonen – tips!

Sprutsoner på kjøkkenet slipper du dessverre ikke unna, men du trenger ikke bruke opp alle sparepengene på å leie en flislegger eller få skåret ut plater. Halvblank maling fra Butinox Interiør kjøkken og bad gjør faktisk susen! 

belysning

 

 

Kemma og Glenn hadde ikke lyst på verken plater eller fliser i sprutsonen over komfyren eller vasken. Derfor gikk de for halvblank  kjøkken og bad-maling, og har aldri sett seg tilbake. De største fordelene er at du har uendelige farger å velge blant og at jo blankere malingen er, jo enklere er det å tørke av den! Butinox Interiør kjøkken og bad-malingen inneholder også sopphindrende midler som minimerer muligheten til å få små, sorte flekker på veggene. Malingen som er brukt i sprutsonen er av en annen type enn malingen som er brukt ellers, som er matt, så du får et lite skille, som du ser på bildet under.

kjokken_benk

5 Comments
 • Lise Blikken

  april 22, 2017 at 21:26 Svar

  Holder d m vanlig grunning først? Eller må du ha grunning for vårflom?

  • Enkel Fornyelse

   april 23, 2017 at 09:05 Svar

   Hei Lise 🙂 det kommer an på underlaget, men om det er som i dette tilfellet hvor veggene er av gips er det bare å male rett på veggen:)

 • Lise Blikken

  april 22, 2017 at 21:27 Svar

  Mente våtrom ☺️

 • Marianne Dahle Petersen

  april 23, 2017 at 18:51 Svar

  Hvilken farge er brukt her?

  • Enkel Fornyelse

   april 24, 2017 at 11:37 Svar

   Hei Marianne,
   Her er det malt med fargen 5159 Retroblå 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.