8. september 2020

Behagelig, svalt og harmonisk – mal med blått

For en god natts søvn maler du vegger og tak på soverommet i harmonisk blått. Vi har den perfekte nyansen, og selvfølgelig måtte den hete 5759 Harmoni.

Svale blåtoner møter dus beige, før det hele krydres med sterk safirblå. Blått og beige er nesten en kombinasjon vi er programmert til å like? Her snakker vi fargeglede mot en dus base som jorder det hele. Kjølige vegger mot lune tekstiler og blondt treverk. Sammen en skapes en harmonisk ramme for et behagelig, fredfullt soverom.

buti 1 med kake
Tak, vegger og listverk er malt i vakre 5759 Harmoni, og den holder hva den lover. Dette rommet er blitt harmonisk! De lekre nyansene av beige, 5800 ØRKEN, 5660 BEIGE og 5922 VANILLA gjør rommet elegant og behagelig. Kulørsterke 5970 DYP SAFIR gjør det lille ekstra, mens hvittonen 5502 KREM letter det hele.

Omtrent en tredjedel av livet vårt brukes til søvn. Da ligger det i kortene at soverommet må være innbydende, og sengen en du ønsker å krype ned i når kvelden kommer. Her er både vegger, tak og listverk malt i den aldeles nydelige blåtonene 5759 HARMONI. Det er brukt BUTINOX STUE & SOV MATT, en inneklimavennlig, matt, løsemiddelfri og luktsvak akrylmaling med minimal lukt. Den matte overflate gir et elegant uttrykk og en fin fargedybde.

Soverom_helside_3 kopi (1)
I denne lune hulen må det være godt å finne roen etter en innholdsrik dag. Beroligende blått er den perfekte fargen på soverommet. Den dekorative korallen på benken og bilderammen på veggen har fått ett par spray med QUICK Bengalack i fargen 5502 KREM.
buti 2
Den lille muggen har fått noen raske spray med QUICK Bengalack i fargen 5932 SKINN. Og se så fine overgangene blir når listverk males i samme farge som veggen.
_0104H0A1155
På krakken har vi brukt QUICK Bengalack i fargen 5800 ØRKEN. En nydelig sandfarget tone. For å friske opp det dempede uttrykket er kulørsterk koboltblått, safirblått, kongeblått eller himmelblått vakkert til. I vårt fargekart har vi kalt den friske fargen 5870 DYP SAFIR.

Her kan du se film fra soverommet

 

Tags: MaleSoverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *