28. februar 2020

Beige på veggene gav eksklusiv og lekker stue

Beige er veggfargen du skal satse på når du er lei både hvitt og grått, men samtidig ønsker deg det helt dempede, lune preget.

Carina ønsket seg en beige farge i stuen, og det er ikke rart. Beige er en av de store trendene vi ser for starten av det nye tiåret, og har tatt over for hvitt og grått som den nye nøytrale.

 

Beige tilfører en mykhet i ethvert rom den males i. Den er like lett å innrede med som både hvitt og grått.

847_2140447198
FØR: Da familien tok over leiligheten var den grønn. En fin farge, men Carina trives best i lune, dempede farger. Å gå for en nyanse som snakker til deg, er den viktigste faktoren for å trives med farge.
Carina stue (3)
Nesten ravfarget brunt glass står godt til sofaen fra Skeidar i en dyp grå nyanse. Det beige lyset er fra Ferm Living. Smijernslysestaken "Ildhane" fra Anderssen & Voll har rukket å bli en klassiker.

For Carina var det svært viktig å gå for en nyanse hun kunne være trygg på, og som hun ikke må male over etter noen år. Slik er det gjerne i rom med høyde under taket, eller mange vinkler og vinduer. Da ønsker vi å være trygge på valget.

 

For Carina ble det nyansen S2005-Y40R. Denne fargen ser ikke skitten ut til klassisk hvite lister. Fargen er lun og komplementerer alle de andre fargene i stuen.

 

Carina stue (7)
S2005-Y40R er akkurat passe grå og akkurat passe varm. Lampen er fra Flos.

-Jeg er glad i mørk innredning og ville derfor ha en dus beige på veggene som gjør at stuen virker både større og fargen passer så fint til gulvet som jeg var veldig opptatt av.

 

Fargene er verken helt grå eller helt beige, men noe midt i mellom. Nyansen har et dempet preg, en litt sotet følelse. Den har også relativt mye rødt, noe som gir en lun og varm følelse i stuen.

Carina stue (1)
ETTER: stuen har fått et moderne, sofistikert og sobert uttrykk. Sofabordene og puff er fra W22 på Skøyen.

I tillegg til fargene på veggen skiftet familien gulv. De ønsket et eikegulv som kunne vare i mange år.

 

Stuen er malt i BUTINOX STUE & SOV MATT. Det er en inneklimavennlig, matt, løsemiddelfri og luktsvak akrylmaling med minimal lukt. Den matte overflate gir et elegant uttrykk og en fin fargedybde.

Carina stue (6) kopi
Gå for brune nyanser til beige, det blir aldri feil. Putene i sofaen er fra HM Home.
Tags: MaleStue

Legg igjen en kommentar

2 kommentarer

2 svar til “Beige på veggene gav eksklusiv og lekker stue”

  1. Ida skoge sier:

    Hvor er teppet fra? ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *