3. april 2024

Bergenshjem: Palett «Lykkehjul»

I 2024 kan vi virkelig fråtse i farger! Det vil faktisk ingen ende ta. Bli med inn i det vi har kalt for Palett Lykkehjul! Her er det lekent, vimsete og hjertevarmt.

Velkommen til Bergen, til et deilig hus som skapt for gode følelser. Paletten er naiv, soft og leken! Her er det godt å bo for Live og familien som også består av mannen og to små barn. De dempede pastellene er akkompagnert av noen små, frekke primærfarger eller dypere toner noen steder, og summert blir paletten interessant og spennende.  Fremover skal vi vise dere rom for rom i dette huset, og dykke inn i alle de deilige detaljene, men aller først en liten house tour i Palett Lykkehjul.

 

Nå når våren er på vei, er vi gjerne klare for farger som matcher de deilige vårfølelsene vi kjenner på utendørs. Noen av oss tar inn en fargerik blomsterbukett,  andre maler noen vegger for å få den ønskede forandringen. Heldigvis tør vi nå å velge det vi selv kjenner er riktig å bo i, for trendbildet sier rett og slett bare…. FARGER!

Kjøkken (1) copy
Kjøkken og allrom er malt i den dempede rosatonen 6042 ROSA PUDDER, mens bord og stoler har fått et dypp av 6053 PISTASJ, 5971 SLØRET SAFIR, 6051 LYS APRIKOS og 5638 FIOL, våre aller nyeste farger i fargekartet.

På vegger og tak er det brukt Butinox Premium Matt.  Det er en effektiv kombinasjonsmaling som passer alle rom, og denne malingen har unike påføringsegenskaper. Den kan rett og slett både brukes på vegg, panel og list. I tillegg kan den brukes i taket, og skape et sømløst uttrykk i rommet fra vegg til tak. Butinox Premium Matt passer til alle rom og er ekstra vaskbar.

 

På stolene er det brukt Butinox Stilfult Treverk. Malingen kan benyttes som heftgrunning, mellom- og toppstrøk på panel, dører, vinduer, lister og innredninger, og har ekstremt god heft og trenger ingen heftgrunning.

TV stue copy
TV-stua har fått en mørkere og mer omsluttende nyanse, her er det malt med 5853 LYS NOUGAT.
Gang og trapp (3) copy
Trappegangen er malt i 5961 SOLSTØV og trappen er blitt superfresh i 5638 FIOL.
Soverom (1) copy
Hovedsoverommet er malt i 6042 ROSA PUDDER.
Barnerom (7) copy
Barnerommet er malt i 5733 OPAL.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *