16. januar 2020

Finalist – Norges fineste maleprosjekt

Thea Hestdal forandret stuen med maling. Hun så for seg en lys farge hun kunne tåle å leve godt med over tid, og valget falt på denne lune, helt duse grønntonen.

285_1484890003
Da Thea kjøpte leiligheten var den helhvit. Hun meldte seg på konkurransen "Norges fineste maleprosjekt". Se hvor stor forandring man kan gjøre med farge!

Vi har funnet frem til tre finalister i konkurransen «Norges fineste maleprosjekt». Her kunne man sende inn et rom man ønsket å male, og få maling fra oss i Butinox. I dag presenterer vi den første av tre finalister, hvor det senere skal kåres en vinner. Juryen består av Jannecke Weeden, TV-programleder og influencer, Jenny Bull-Gustavsen, fargesjef i Butinox og Marte Brovig, butikksjef og interiørarkitekt i Eske. 

 

Thea Hestdal sendte inn sin nyinnkjøpte leilighet som hun ønsket å gjøre mer personlig. Den var helhvit og ganske så pregløs, men et stort potensiale. Thea ønsket seg en lys, grønn farge, som ville sette liv til rommet, men den skulle heller ikke være for mørk. Våre stylister foreslo fargen «Opal».

 

5733 Opal er en av våre aller mest populære grønnfarger som treffer trenden for 2020 godt. Den er sofistikert, dempet og gir rommet karakter.

 

Butinox hel leilighet (1)
Et helt nytt rom! Nyansen 5733 Opal gav rommet dybde og farge.

Thea Hestdal trives godt i den nye leiligheten, og med den nye nyansen Opal på veggen.

 

-Fargen er varm og rolig, og det passer meg godt sier Thea. Det hun liker aller best er at fargen oppleves forskjellig ut fra hvordan lyset treffer.-Den har mange nyanser i seg, og den gir et flott spill i rommet, sier hun.

 

Den rolige grønne fargen er i tillegg lett å innrede med. Den tåler både varme og kalde nyanser, og både lette og mørke interiør. I tillegg faller den i smak hos mange, da den ikke er for maskulin eller feminin. Ikke rart at dette er en av våre mest populære grønnfarger.

Butinox hel leilighet (5) kopiWEB
Detaljer og farger. 5733 Opal står godt til mørkere hovedmøbler, med ulike gyldne nyanser på tekstiler og detaljer.

Fargekaken i bildet over kan brukes som veiviser, ikke bare for å finne maling, men til hele interiøret. Når veggfargen og sofafargen er på plass, er det bare å krydre på med stoffer, treverk og annet med fargekaken som veiviser. Våre stylister tipser om å tilføre varme, rike og gyldne toner til grønnfargen Opal. Dette gir et voksent men allikevel lekent uttrykk.

 

5942 PURITANSK SORT gir dybde til paletten. I dette rommet har Thea kjøpt en ny sofa, Söderhamn fra Ikea i trekket Samsta mørk grå. Den mørke sofaen gjør at rommet ikke føles alt for lett. Det sorte bordet i matt lakk kan man bruke både som sidebord og som sofabord. Glansgrad gjør også mye med opplevelsen av rommet, se bare på blomsterpotten i høyglans.

 

5938 DIJON og 5924 INGEFÆR BOOST. Gi liv til paletten med gyldne toner. La deg inspirere til å tørre litt mer på utvalgte detaljer. Her har Thea funnet frem et gammelt rutete pledd hun har tatt vare på. Det fargede lyset er kjøpt hos Dis design, og er en av trendene vi ser for 2020. Noen ganger er det virkelig bare det lille som skal til. Puten er fra det nye, norske merket Gudrun.

 

 

Butinox hel leilighet (6)
Gullbord. Hay har hatt stor suksess med sine metalbord, en enkel måte å gi hjemmet en liten dose glam.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *