4. november 2022

Før og etter: Mal garderobeskapene i samme farge som veggen

Ikke bare gulner de hvite, kjedelige garderobeskapene med årene, men de skaper også en stor, blek flate i rommet vi ikke vil ha. For et sømløst resultat og en "skreddersydd" look anbefaler vi rett og slett å male skapene i samme farge som veggen. Se så fint det er blitt i leiligheten på St.Hanshaugen.

Hvem av oss er det vel ikke som har rekke på rekke med hvite garderobeskap? Dessverre oppleves de sjelden som smykker i rommet, og særlig ukledelig er det om gulnede, hvite flater møter andre farger. Trikset er rett og slett å rulle over alle skapdører i samme farge som veggen. På den måten får du et sømløst uttrykk, hvor vegg og skap harmonerer og rommet oppleves mer behagelig å være i. I tillegg ser det med enkle grep mye mer eksklusivt ut.

 

I leiligheten på St.Hanshaugen er skapene malt i vår nye farge Rosa Pudder. En dempet, varm rosatone som står nydelig til resten av paletten i boligen.

3A6A9677
Volia! Slik kan det gjøres. Skapdørene har fått ny farge, og oppleves med en gang som en integrert del av rommet, fremfor et eget, gigantisk møbel. Taket er malt i den duse, gulbeige nyansen Sandkorn.
med spann
Også innsiden av dørene er malt, for den ekstra fine finishen.
SLIK GJØR DU

 

  1. Vask skapene med TreStjerner Gulvrens. Da fjernes fett -og såperester, og underlaget klargjøres for bedre malingsheft og sluttresultat.
  2. Puss eventuelt lett over glatte flater med pussepapir 12o.
  3. Mal gjerne skapdørene liggende, men det er ikke nødvendig. Vi anbefaler å bruke vår nye maling Butinox Stilfullt Treverk. Malingen er slitesterk, vaskbar, har ekstrem heft og tørker raskt. Det aller beste er at du ikke trenger heftgrunning, dette ene spannet benyttes som heftgrunning, mellom- og toppstrøk på panel, dører, vinduer, lister og innredninger. Malingen har ekstremt god heft. Den kommer i glansgradene Matt 05, Silkematt 15 og Halvblank 40. Bruk rulle beregnet på glatte underlag.
  4. Voila! Lag deg en god kopp med noe varmt i, og se på at malingen tørker! Eventuelt kan du gjøre noe annet så lenge.
kine med kake
Så, så, så mye finere dette soverommet ble med harmoniserende farger og noen spreke kontraster. De grafiske putene er fra Christina Lundsteen/ Eske.
3A6A9683
Til slutt unner du deg noen ekstra fine håndtak eller knotter til skapdørene og et nytt sengetøy som også står til fargen i rommet. Dette er fra Høie.
collage 2
Aldri før har det vært så mye fint å velge i! I stedet for nytt garderobeskap altså? Mal og invester heller i fine, nye håndtak eller knotter.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *