23. desember 2019

God jul fra oss til deg

Det er ingenting som den deilige roen på kjøkkenet når rotet etter julebaksten er ryddet bort, men duftene fremdeles henger igjen i rommet. Julemusikken er på i bakgrunnen, og julestria nærmere seg bare julefred. Bli med inn på kjøkkenet til nybakte krumkaker og en god kopp kaffe hos vår fargesjef Jenny Bull-Gustavsen.

Vi er fortsatt i Drammen, og forestill deg en vakker, herskapelig villa fra århundreskiftet. Med vakre detaljer, god takhøyde og flott trearbeid, som på disse vakre kjøkkenveggene. Bli med inn på nybakte krumkaker og varm kaffe.

 

De sjeldent vakre panelveggene hos Jenny er malt med Butinox Interiør Panel, dør og vindu, en slitesterk, vaskbar spesialmaling som tørker raskt og maler du med en hvit farge, gulner den ikke. Fargen holder seg hvit.
Butinox Interiør Panel, dør og vindu benyttes som mellom- og toppstrøk på panel, dører, vinduer, lister og innredninger, og er en vanntynnet, ren akrylmaling for innvendig treverk.

 

Tips!
Husk alltid å vask flatene før du skal male. Da får du bedre malingsheft og sluttresultat. Butinox Interiørvask er et spesialvaskemiddel til forbehandling av vegger før maling. Den fjerner fett- og såperester.

Fargen her er alltid like aktuelle Klassisk hvit.

IMG_0235 kopi
Julepyntet! Se det sjeldent fine, originale panelet på Jennys kjøkken. Bordet har fulgt familien i flere generasjoner. Før de overtok var det lilla, og fikk et strøk med TreStjerner Gulvmaling matt i fargen klassisk hvit.
jenny 4
Det er lite som gir mer julestemning enn krumkaker og julehefte.
jenny 3
Bordet er dekket til enkel kveldskos i desember.
Tags: KjøkkenMale

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *