27. februar 2023

Tips! Har du kjellerstue, utleiedel eller andre rom med mindre dagslys?

Trenger du tips til å innrede i underetasje, kjeller eller andre rom med mindre dagslys? Kanskje en utleiedel som her? Vi har det beste tipset!

5852 LYS HAMP som det er malt med her, er en varm tone med både litt gult og litt rødt i seg. En for kjølig tone i et rom i underetasje ville fort kunne gitt et kaldt og goldt uttrykk.

 

Tommelfingerregler:

 

Velg en lys, dempet og rolig nyanse, så kan du heller tilføre farge på dekor etter sesong om du ønsker.

 

Mal gjerne alle vegger i samme nyanse for en harmonisk helhet. Mal gjerne taket også, så lenge fargen er lys. Da oppleves faktisk rommene større.

 

Velg farge med endel varme i seg for å unngå følelsen av kald betong eller gold bunkers, her vil vi ha det varmt og lunt.

Hybelprosjekt (7) copy
Sømløse overganger og farger som harmonerer godt med hverandre er nøkkelen til å skape rom det er godt å være i, også i underetasjer som her.

Alle vegger og tak er malt med BUTINOX PREMIUM MATT. Det geniale med denne er at den kan brukes på både vegger, tak og lister, for et helt sømløst resultat. Ikke minst er det bare ett spann og en rulle å forholde seg til underveis i arbeidet.

Hybelprosjekt (6) copy 2 m kake
Veggene er malt i en såpass nøytral farge at man egentlig kan leke seg med alle slags farger. Vi har valgt en rolig palett, hvor deilige små drypp av grønt, med varme hint av konjakkfarget brunt og dempede gultoner gir et lite piff. Spe gjerne på med en mørk kontrast.
Hybelprosjekt (10) copy
På hybelen innreder du smart ved å bruke små, nette møbler som enkelt kan flyttes rundt og brukes flere steder.
collage hybel
Slik får du stilen! Miks mønster, teksturer og farger i disse lyse jord -og naturfargene.
Hybelprosjekt (12) copy
Tekstiler hever ALLTID rommet. Et deilig putehav oppleves som litt ekstra luksuriøst i hverdagen, tenk hotellseng! Og husk ulike teksturer. Her er det brukt både velur, krepp, ull og bomull.
Hybelprosjekt (9) copy
På soverommet er det mikset med beige, krem, sort, dempet gul og grått, mens det i stua vegg i vegg er tatt inn mer av det grønne. Det vises vi mer av i neste innlegg.
Hybelprosjekt (5) copy m spann
Med Butinox Premium matt får du alt i ett, en kombinasjonsmaling som dekker både vegger, tak, lisverk og dører.
Tags: MaleSoverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *