4. august 2021

Male vinduskarmen sort? Nå tuller du?

Hvordan gjør du hjemmet ditt mer moderne på 1-2-3? Mal vinduskarmene sorte!

Loftstue_1 kopi
Før: Løftstuen i huset fra 2000-tallet hadde behov for vedlikehold. Vinduene er gode og romslige, og slipper inn mye lys. Eierne valgte å male karmene sorte, og nå ser det ut som de har byttet til nye vinduer.

I et relativt nytt boligfelt på Asmaløy på sommerperlen Hvaler har noen liter maling utgjort en stor forskjell. Loftstuen fra 2000-tallet var fortsatt i god stand, men behovet for vedlikehold hadde meldt seg. Eierne ønsket å stramme opp uttrykket ved å male vinduskarmene sorte. Kanskje ikke det første du tenkte på for å oppnå et moderne resultat?

 

Malingen du benytter for å friske opp dører og vinduskarmer heter BUTINOX INTERIØR PANEL DØR & VINDU.  Denne kommer i både silkematt og halvblank, slik at du kan velge det som passer dine vinduer best.

 

IMG_2757 kopi
Etter: Karmene er malt i nyansen 5921 Panter noe som gav rommet et stort visuelt løft. Vinduene ser moderne og "nye" ut, og definerer rommet på en ny måte.
IMG_2774
Veggene er malt i nyansen 5922 Vanilla, en moderne beige farge som passer til nesten alle rom. Loftstuen er svært volumiøs, og tåler bruk at sterkere farger på puter og detaljer.
Hvaler stue kopi
Likte du fargene i denne stuen? Våre fargekaker gjør det enkelt for deg å fargesette et rom.
IMG_2779
Detaljer: Stuebordet i sort tar opp det sorte fra vinduskarmene. Dette er et godt tips for å binde et rom sammen.
IMG_2767
Tips: I en grøft 10 meter fra huset fant vi nok blomster til den grønne buketten. Å ta naturen inn gir alltid et friskt pust til alle interiør.
IMG_2762
La du merke til at gulvet også er malt? Det kommer vi tilbake til i et senere innlegg med full beskrivelse av hvordan du går frem.
Tags: MaleSoverom

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *