28. september 2022

Ny maling: Stilfullt Treverk, fra nå av trenger du ingen grunning

Malingen til hele rommet! Med nye Butinox Stilfullt Treverk trenger du ingen grunning når du skal male panel, vinduer, dører eller annet treverk. I denne stua er både panel og TV-benk malt i fargen Lys Smaragd.

true (7) copy
Stua er blitt både lun, varm og leken med frisk og klar farge på veggene. Sofa, bord og teppe er fra Sofa Company.

Butinox Stilfullt Treverk er en malingsserie spesialtilpasset innvendig panel, dører og vinduer. Malingen er slitesterk, vaskbar, har ekstrem heft og tørker raskt.

Malingen kan benyttes som grunning, mellom- og toppstrøk på panel, dører, vinduer, lister og innredninger, og den har ekstremt god heft.

Panel - lys smaragd (14) kake
Den sjøgrønne Lys Smaragd har fått selskap av beige, dus rosa og lys dempet lilla. Er det ikke gøy å se hvordan farger kler farger? Ikke vær redd for å leke deg med fargene, resultatet blir ofte at man heller vil kvitte seg med det nøytrale enn å kvitte seg med det fargesterke.
m banner

Nå kan du selv lage din egen fargekake for å teste ut paletten til ditt rom. Se bare her!

 

Følg instruksjonene, og prøv ut ulike farger for å få resultatet du ønsker deg. Paletten lagrer du bare på mobilen, og tar med til din nærmeste fargehandel når du skal kjøpe maling. Smartere og enklere blir det ikke. Husk som alltid at farger på skjerm og på vegg er forskjellig. Fargene avhenger av rommets plassering, etasje, om det er i byen eller på landet osv. Vi anbefaler alltid å male opp et prøvefelt først, og deretter se gjennom døgnet hvordan du trives med fargen.

 

Deretter kan du regne ut hvor mange liter maling du trenger i malingskalkulatoren her.

 

Enklere blir det ikke!

3A6A7193 copy
Med nye Butinox Stilfullt Treverk slipper du altså grunning selv når møbler som dette skal males. Vask møbelet godt, og puss det lett med fint pussepapir, før det er klart for maling. Er det ikke fint og sømløst med TV-benk i samme farge som veggen? Vår erfaring er at det nesten oppleves plassbygget, og ser langt mer eksklusivt ut.
panel m spann

Og slik gjør du det, trinn for trinn:

 

Panel - lys smaragd (12) copy
Fargen Lys Smaragd står godt til både andre friske farger, eller du kan velge å gå dusere til verks med innslag av sort, grått eller beige. Vi gikk for en stor, bugnende bukett og glade farger.
Panel - lys smaragd (4) liggende copy 2
Rommet i sin helhet er blitt en harmonisk og behagelig TV-stue. Møblene og det freshe teppet er fra Sofa Company, TV-benken er en Bestå benk fra Ikea.
Panel - lys smaragd (9) copy
Dype petroltoner og lysere smaragdnyanser er begge lekkert mot lilla, rose og gult.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *