31. mai 2021

Nybygget skjærgårdshytte malt i Butinox-farger

En nybygget hyttedrøm i skjærgården er malt i farger fra Butinox` nydelige fargeunivers.

Hytta_02
Den flotte hytta ligger på en øy, her måtte alle materialer flys inn med helikopter.

Stjernefotograf Filippa Tredal og familien er akkurat ferdige med sin nybygde hytte på en øy i skjærgården. En sommerdrøm av en hytte, som kan brukes hele året. Familien har allerede hatt sin første sommer her, noe som jo var flaks gitt situasjonen vi er i. Den moderne hytta er tegnet av arkitektene Vis Avis. Bli med inn å se på kjøkkenet som ligger i første etasje.

 

Innvendig har Filippa gått for farger fra vårt nyeste fargekart. Veggene i kjøkkenet er malt i nyansen 5733 OPAL. Vår aller mest populære grønnfarge, som er nøytral nok til å passe inn i de aller fleste miljø, samtidig som den er tydelig nok til at det ikke er tvil om at veggene er malt i en grønn farge.

 

Malingen du vil bruke på nybygg med slette vegger er Butinox Elegant Matt. Den er matt og gir rommet et elegant utseende og er lett å påføre. 

Butinox_16
5733 Opal er nyansen som er valgt på veggene. På hytta vil vi har ro, og fargen Opal gir oss alt det gode fra fargen grønn; ro, rekreasjon og balanse.

Rekk opp hånda alle som er glade for at hytta ikke lenger er stedet man tar med seg rasket man ikke vil ha hjemme. På hytta nå vil vi ha det lettstelt, med rene overflater, gode oppbevaringsmuligheter og mindre tid til å tørke støv av gamle gjenstander. Filippa har gått for et rent uttrykk med moderne, stramme linjer og få, utplukkede gjenstander.

Butinox_20
Fun fact: Filippa arvet bordet som er malt med Quick Bengalack i Lys Dijon fra da vi tok bildene til årets fargekart for Butinox.
FARGEKAKE FILIPPA HYTTE KJØKKEN kopi
En palett en sjøhytte verdig! Fargene er hentet fra naturen; sjøen, sanden og skogen, og gir det lyse, forfriskende og behagelige uttrykket familien ønsket seg.
Butinox_15
Ingen sjønær hytte uten litt blå detaljer, synes vi!
Butinox_19
Opal er en diskret grønntone som i noen lys knapt oppfattes som grønt. Den setter allikevel et grønt og fresht preg på rommet.
Butinox_17
Ferie, ro, bølgeskvulp og en ekstra kaffekopp etter frokosten mens barna finner frem badetøy, håndklær og redningsvest. Hvem er klar for norsk sommer?
Tags: Male

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *