30. september 2022

Nytt fargekart: Harmonisk eleganse eller fargebonanza, hva liker du best?

Butinox Interiør er ute med nytt fargekart! Vi ser i dag to tydelige trendretninger. Den ene er en rolig palett med monokrom fargesetting i jordtoner, mens den andre er preget av mange farger i samspill med hverandre. Hva foretrekker du? Harmonisk eleganse eller Fargebonanza?

Butinox Interiør er ute med splitter nytt fargekart du kan se her.

 

HARMONISK ELEGANSE

Denne trendretningen innebærer en rolig palett med monokrom fargesetting i jordtoner,
og lag på lag med lyse nyanser og blondt treverk. Kombinasjonen av ulike glansgrader skaper uansett et spennende interiør, fra matte vegger, til dører og møbler i silkematt eller halvblank – én og samme farge kan se helt forskjellig ut med ulike glansgrader.

 

QB stue vintersand (2) copy
På bordet er det brukt Quick Bengalack Spray i fargen Krem, mens lampen er sprayet i fargen Vintersand. Fuglen og telysholderen er sprayet i fargen Panter.

Ønsker du et mer sømløst og sobert uttrykk i rommet? Mal vegger, lister og til og med taket i samme farge! Bruk samme maling på flere underlag – det er enklere og du slipper å kjøpe flere malingstyper. Butinox Premium matt sikrer det sikrer det flotte sluttresultatet.

 

Den er en effektiv kombinasjonsmaling som passer alle rom og har unike påføringsegenskaper. Den kan brukes på vegg, panel og list. I tillegg kan den brukes i taket, og skape et sømløst uttrykk i rommet fra vegg til tak. Butinox Premium Matt passer til alle rom og er ekstra vaskbar.

med kake
Nordisk, sofistikert og ton-i-ton Beigetonene er definitivt tilbake, og det er mye av dem! Ton-i-ton, harmoniske og jordnære interiører i beige slår aldri feil. Veggene er malt i fargen Kritt, mens det fine sofabordet er sprayet med Quick Bengalack i fargen Vintersand.
FARGEBONANZA

Parallelt med den rolige monokrome fargesettingen, er det en annen stilretning som har vokst frem – vi kaller den fargebonanza. Fargebonanza-retningen er preget av bruk av mange herlige farger, og gjerne flere i samspill med hverandre. Hva med blå gang, rosa stue eller blågrønt kjøkken – og kanskje alt i samme bolig? Er det noe vi har lært er det at farger kler farger.

 

 

true (12) copy
Her er veggene malt i Lys marmor, mens detaljene er sprayet med Quick Bengalack i fargene Havgud, Dypt vann og Krem.
med spann
Veggen nærmest er malt i fargen Lys Dijon, mens gangen er malt i Lys Blågrønn. Begge i Butinox Premium matt.
similla stue 3 m spann
I denne stua oppleves rosa omsluttende og varmt, og slett ikke utpreget feminint. Vegger og tak er malt i samme farge, med Butinox Premium matt.
Buti event (11) kopi 2
Stua på forrige bilde er en del av et allrom med dette kjøkkenet. Så lekent og fargesterkt kan det altså gjøres, og vi ser at flere og flere kaster seg på fargetrenden. Den rosa veggen er malt i Yoghurt, kjøkkenet i Grågrønn og bjelken i Solstøv.
Buti event (14) blogg
I den ene kroken av allrommet vist over, er dette lesehjørnet. Her strømmer det inn lys fra store vinduer, og veggen er derfor malt i Mørk Einer for å få den lune, gode følelsen.
Tags: Male

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *