20. mars 2023

«Palett Botanisk hage» – Soverommet

Anne Mette var inspirert av naturen da hun valgte fargene i leiligheten sin på Tøyen. Blåfargen på soverommet minner henne om Tronvikstranda på Jeløya i Moss, hvor hun vokste opp.

Gjennom flere innlegg skal vi ta dere gjennom leiligheten malt i det vi har valgt å kalle «Palett Botanisk hage».

 

Paletten består av tre nyanser som passer for deg som vil ha en palett med farge, men som ikke ønsker for mørk og dyp kulør. En lys og lett palett, men med dybde nok til å få følelsen av å bli omfavnet av farge når du kommer hjem. Leiligheten har direkte utsikt til fantastiske Botanisk hage på Tøyen i Oslo, derav navnet. 

 

I denne leiligheten bor Anne Mette, lærer på videregående skole og estetiker. Blåfargen på soverommet minner henne om Tronvikstranda på Jeløya i Moss, hvor hun vokste opp. Naturen er viktig for henne, og uansett hvor mye hun elsker Oslo som by og utsikten til Botanisk hage, liker hun å komme seg ut i skogen og til hav og vann når hun kan. Fargene i leiligheten er valgt for å minne henne om dette.

Lightroom-14 copy
Soverommet er ikke så stort, men rommer akkurat det man trenger. På veggen henger en miks av kunst Anne Mette har laget selv, og små postere og kort.
Lightroom-13 (1) copy MED KAKE
Stua er malt i Olivengrønn, gang og kjøkken i Sandkorn og soverommet er blitt Lys Blågrønn. En frisk, men dempet, sval og behagelig palett man ikke blir lei av med det første. Det morsomme er hvordan man også kan leke seg med flere andre farger på interiør og møbler, det skal vi vise i senere innlegg.
Lightroom-24 copy
Bildene er tatt på vinterstid, men om sommeren er det som å få en grønn vegg av trær inn vinduene. Da kommer blåfargen ekstra godt til sin rett
Lightroom-23
Soverommet er et lite krypinn, og Anne Mette var litt engstelig for at veggfargen skulle bli for mørk, men når den kom opp synes hun den er både sval og behagelig.
Lightroom-22 copy
Små detaljer i de dype, originale vinduskarmene som er malt i Klassisk hvit.
collage anne mette soverom
Slik får du stilen! Hent opp fargene fra resten av leiligheten for å få harmoni på liten plass. Dempet gult, blått og grønt er nydelig sammen.

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *