19. juli 2023

Palett Korsvoll: Velkommen inn på snarvisitt!

Vi har vært på besøk i enda et Butinox-hjem, og etter hvert skal dere få se alle husets rom i de deiligste farger. Men aller først en sniktitt på fargene!

Caroline, Anders, Klara og Agnes bor i rekkehus på Korsvoll i Oslo. De har nylig malt alle husets rom i deilige farger fra Butinox. Vi gleder oss til å vise dere rom for rom i rekkehuset, men først en liten sniktitt på en vågal, glad og leken palett, hos en familie som tør det lille ekstra. 

KJELSÅS FARGEKAKE
Palett Korsvoll! Leken, glad og vågal! Familien hadde innredet med mye farge også der de bodde før, og visste at de ville viderebringe dette til sitt nye hjem. Satt sammen i en fargekake, eller en palett, kan kanskje kombinasjonen farger se "mye" ut, men når man går rundt i huset, fra rom til rom, er det så inspirerende å se hvordan fargene spiller hverandre og rommene gode. Her er ikke et eneste rom malt i hvitt, grått eller beige.
TV KROK (14) copy
Før Caroline malte veggene, lagde hun rett og slett sine egne fargeprøver som hun hengte opp på veggene i rommene fargene skulle være i. På den måten kunne hun se hvordan fargene forandret seg etter ulike typer dagslys og gjennom døgnet.
Gang (7) copy
I yttergangen har familien gått for fargen Galleri, en dyp, mettet burgunderrød som er magisk på veggene i gjennomgangsrom som gangen.
Myrra før (5) copy
Det ene barnerommet har fått den varmgule, glade fargen Myrra! Vi gleder oss sånn til å vise rommet, for dette ble magisk fint.
kjelsås 1
Dette er en familie som har brukt farger før, og som tør! I trappeoppgangen er selve trappen blitt malt i Varmgrønn, mens veggene er Rosa Pudder.
Soverom (5) copy
Foreldresoverommet har fått den blegrønne, ørlite syrlige nyansen Zen, som står nydelig til de dempede rosa detaljene.
Spisestue (10) copy
Både kjøkken, spisestue og stue er malt i Rosa Pudder, en perfekt rosanyanse som både gir varme til rommet, men også oppleves som et nøytralt bakteppe.
Myrra (10) copy
Myrra, definitivt en gul favoritt!

Legg igjen en kommentar

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *